top of page

De ce a anulat Netflix serialul "1899"?

In Noiembrie anul trecut, Netflix a lansat primul sezon din "1899", un serial SF misterios excelent, produs de Jantje Friese si Baran bo Odar, creatorii serialului german "Dark", unul dintre cele mai bune seriale produse vreodata.

In timp ce primul sezon a avut probleme in ceea ce priveste dezvoltarea personajelor, serialul a fost totusi una dintre cele mai bune lansari din 2022, multumind atat criticii, cat si fanii. De asemenea, primul sezon al serialului depaseste asteptarile fanilor cu o previziune a prelungirii povestii cu pana la 3 sezoane. Si tinand cont de faptul ca "1899" a ramas pe a doua pozitie din topul Netflix timp de trei saptamani imediat dupa lansare, pierzand primul loc doar in fata lui Wednesday, chiar am sperat ca povestea va fi finalizata asa cum au anuntat producatorii initial.


Exista vreun motiv oficial pentru care serialul s-a anulat?


Din pacate, 1899 a fost anulat prematur. Fara o declaratie oficiala din partea Netflix, fanii au aflat vestea trista dintr-o declaratie publicata de sefii serialului pe Instagram. Astfel, "1899" a avut aceeasi soarta ca multe seriale Netflix, acestia decizand ca nu "renteaza" ca povestea sa fie finalizata si au anulat complet seria. Aceasta decizie a luat fanii prin surprindere si nemultumirea acestora nu a intarziat sa apara pe toate platformele de socializare.


Cu toate acestea, inca poti viziona primul sezon pe Netflix


"1899" este totusi un serial excelent si chiar daca nu va mai exista vreo continuare (cel putin nu pe Netflix), poti viziona primul sezon pe celebra platforma de streaming.
Citeste si:

2.930 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page