top of page

Filme excelente de vazut la TV in acest weekend! (17-19 Februarie 2023)

Avem si in acest weekend niste super filme la TV, daca nu ai chef sa cauti neincetat cel mai bun film pe Netflix, HBO Max, etc. Asadar, mai jos regaseste 3 recomandari de super filme, pentru vineri, sambata si duminica. Sa incepem.


Vineri: Rocky Balboa (2006) - IMDB 7.1

20:00, Prima TV


Actiune, Drama, Sport


La 30 de ani dupa sunetul primului clopot in ring, Rocky Balboa revine si isi poarta manusile pentru ultima sa lupta impotriva campionului in exercitiu la categoria grea, Mason „The Line” Dixon.


Citeste si:


Vineri: There will be Blood (2007) - IMDB 8.0

22:00, TV1000


Drama


Filmul a castigat 2 premii Oscar! Un film in care Daniel Day-Lewis face rolul carierei, incununat si de un Oscar pentru rol principal! O poveste despre familie, religie, ura, petrol si nebunie, care se concentreaza pe un afacerist de la inceputul secolului.


Sambata: The Fifth Element (1997) - IMDB 7.6

20:00, Film Cafe


Actiune, Aventura, SF


Film nominalizat la Oscar, regizat de celebrul Luc Besson! Intr-un viitor futurist, un sofer de taxi devine fara sa vrea personajul principal in cautarea unei arme cosmice legendare care sa tina la distanta un rau terifian ce se apropie si ameninta existenta intregii planete.


Duminica: The Professor and the Madman (2019) - IMDB 7.2

22:00, TVR 2


Biografie, Drama, Istoric


Iata ca avem filme super bune chiar si pe TVR! O productie superba cu Mel Gibson si Sean Penn in rolurile principale - un film bazat pe o poveste adevarata. Profesorul James Murray incepe munca de compilare a cuvintelor pentru prima editie a dictionarului "Oxford English Dictionary" la mijlocul secolului al XIX-lea si primeste peste 10.000 de cuvinte pentru dictionar de la un pacient de la spitalul de boli psihiatrice "Broadmoor Criminal Lunatic Asylum", pe numele sau Dr. William Minor.


3.704 afișări0 comentarii

ความคิดเห็น


Film sau Serial?

bottom of page