top of page

Iti place magia? Cele mai bune filme cu magicieni!

Ce este atat de special cu privire la spectacolele de magie si/sau magicieni incat ne capteaza atentia atat de tare? Poate ca este sentimentul de uimire si nedumerire pe care il avem urmarind un act de magie. Sau, poate, este despre faptul ca noi iubim misterele. La urma urmei, un magician bun nu-si dezvaluie niciodata secretele, dar noi va dezvaluim cele mai bune filme cu magicieni!

Sa incepem.


The Prestige (2006) - IMDB 8.5


Mister, Drama


Poate cel mai bun film cu si despre magie. Un film nominalizat la 2 premii Oscar in care Christian Bale si Hugh Jackman fac roluri exceptionale, urmati la mica distanta de Scarlet Johanson! Povestea: Dupa un accident tragic, doi magicieni din Londra anilor 1890 se angajeaza intr-o competitie pentru a crea iluzia suprema in timp ce sacrifica tot ce au pentru a se depasi unul pe celalalt. Un film in care Christian Bale joaca alaturi de Hugh Jackman si Scarlet Johansson.


Now You See Me (2013) - IMDB 7.2


Mister, Thriller


Un agent FBI si un detectiv Interpol urmaresc o echipa de iluzionisti care efectueaza furturi bancare in timpul spectacolelor lor si isi rasplatesc publicul cu banii. Continuarea (Now You See Me 2) este pe acelasi stil, dar nu la fel de bun ca primul film si de aceea nu a ajuns in acest top.


The Illusionist (2006) - IMDB 7.6


Mister, Drama


La Viena, un magician isi foloseste abilitatile pentru a-si asigura dragostea unei femei care este cu mult peste pozitia lui sociala. Film nominalizat la Oscar cu Edward Norton si Jessica Biel in rolurile principale.


Seria filmelor Harry Potter (2001 - 2011) - IMDB 7.6 (primul film)


Fantezie, Aventura


Cine n-a auzit pana acum de celebrul Harry Potter? Pe scurt: un baiat care urmeaza sa descopere o noua lume plina de lucruri magice dar si mistere greu de regasit in atmosfera oricarui alt film.


Daca nu ai vazut filmele Harry Potter, poti citi mai multe aici:An Honest Liar (2014) - IMDB 7.5


Biografie, Comedie


Filmul spune povestea vietii si carierei renumitului magician de scena, (faimos pentru scepticismul sau in relatie cu stiinta), James Randi.


4.318 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page