top of page

Ghidul complet al filmelor Harry Potter

Cine n-a auzit pana acum de celebrul Harry Potter? Ei bine, daca te-ai tot tinut sa vezi aceasta serie de filme extraordinara dar n-ai avut ocazia pana acum, ai ajuns in locul potrivit. In acest articol vom prezenta toate filmele Harry Potter si ordinea in care trebuie sa le vezi.


Demne de timpul tau pe durata unui weekend intreg, filmele Harry Potter au la baza romanele celebrei scriitoare JK Rowling, pentru care a castigat nu mai putin de 37 de premii.


Pro Tip: Poti vedea toate filmele Harry Potter pe HBO Max (fostul HBO Go)!


Fara sa o mai lungim, hai sa vedem cu ce iti vei umple urmatorul weekend ploios.


Sa incepem, zic.
Citeste si:1. Harry Potter and The Sorceress Stone (2001) - Nota IMDB 7.6


Cum ar fi ca intr-o dimineata, visele tale sa se indeplineasca? Bine, asta daca visezi la magie si chestii super S.F.In alta ordine de idei, asa incepe povestea Harry Potter: un baiat care urmeaza sa descopere o noua lume plina de lucruri magice dar si mistere greu de regasit in atmosfera oricarui alt film.

Povestea: Un baiat orfan se inscrie la o școala de vrajitorie, unde afla adevarul despre el insusi, despre familia sa si despre raul teribil care bantuie lumea magica.
2. Harry Potter and Chamber of Secrets (2002) - Nota IMDB 7.4


O profetie straveche pare sa se adevereasca atunci cand o prezența misterioasa incepe sa urmareasca coridoarele unei scoli de magie si sa-si lase victimele paralizate.3. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) - Nota IMDB 7.9


Harry Potter, Ron și Hermione se intorc la Hogwarts pentru al treilea an de studiu si se confrunta cu aparitia unui evadat din temuta inchisoare Azkaban. Pff, nici nu te astepti la ce se intampla in filmul asta si ce turnura iau evenimentele!4. Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) - Nota IMDB 7.7


"Everything is about to change"


Cel mai bun Harry Potter dupa parerea mea, in special prin prisma turneului care se desfasoara pe parcursul acestui film. Harry Potter se trezeste concurand intr-un turneu periculos intre scoli rivale de magie, dar este distras de cosmaruri recurente.5. Harry Potter and the Order of Phoenix (2007) - Nota IMDB 7.5


Inspaimantati de revenirea lordului Voldemort, Harry si Dumbledore sunt vizati de autoritatile Vrajitorului, in timp ce un personaj cel putin dubios preia incet puterea la Hogwarts.
6. Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009) - Nota IMDB 7.6


Pe masura ce Harry Potter isi incepe al saselea an la Hogwarts, el descopera o carte veche marcata drept „proprietatea Printului Semi-sange” si incepe sa afle mai multe despre trecutul intunecat al lui Lord Voldemort.7. Harry Potter and the Deathly Hallows - Part I (2010) - Nota IMDB 7.7


“Do not pity the dead, Harry. Pity the living, and, above all those who live without love.”


In timp ce Harry, Ron si Hermione se lupta impotriva timpului si a raului pentru a distruge asa numitele "Horcruxuri", ei afla despre existenta celor mai puternice trei obiecte din lumea vrajitorilor: Talismanele Morții.
8. Harry Potter and the Deathly Hallows - Part II (2011) - Nota IMDB 8.1


"Lord Voldemort:Harry Potter is dead!"


Totul se sfarseste acum.


Harry, Ron si Hermione cauta talismanele ramase ale lui Voldemort, in efortul lor de a-l distruge pe lordul intunecat, in timp ce lupta finala se desfasoara la Hogwarts.Citeste si:Vizionare placuta!

522 afișări1 comentariu

1 Comment


Harry nu se inscrie la scoala de vrajitori, el nici macar nu stia ca e vrajitor. Boss, tu esti sigur ca ai vazut filmele astea? :))

Like

Film sau Serial?

bottom of page