top of page

Iti place misterul? Top 7 Filme mister pe care trebuie sa le vezi acum!

Filmele in care totul are o insemnatate diferita fata de ceea ce crezi. Filmele care nu arata pe fata ceea ce urmeaza sa se intample si cu siguranta nu ai sa ghicesti finalul. Filmele care te tin cu ochii lipiti de ecran pentru a nu rata nicio scena. Incepem topul celor mai bune filme mister, disponibile pe Netflix.


The Call (2020) - IMDB 7.1

Mister, Crima, Horror


Doi oameni traiesc in vremuri diferite. Seo-Yeon traieste in prezent si Young-Sook traieste in trecut. Un apel telefonic ii conecteaza pe cei doi, iar vietile lor sunt schimbate pentru totdeauna.


Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022) - IMDB 7.2

Comedie, Crima, Drama


Pe scurt: in prima parte este vorba despre un caz de crima (va recomandam acest film cu tot dragul, este ceva diferit). In cea de-a doua iteratie, renumitul detectiv Benoit Blanc calatoreste in Grecia pentru ultimul sau caz. Daniel Craig (exceptional), Edward Norton si Kate Hudson joaca in acest film ce reprezinta mixul perfect de comedie si mister.


In The Shadow of The Moon (2019) - IMDB 6.2

Actiune, Crima, Mister


Un film excelent, un thriller psihologic fantastic - nu te lua dupa nota IMDB, vizioneaza-l cu incredere, ti-l recomandam cu drag. Un ofiter de politie din Philadelphia se lupta cu o obsesie de-a lungul vietii: sa dea de urma unui criminal in serie misterios ale carui crime sfideaza orice explicatie.


Murder Mystery (2019) - IMDB 6.0

Comedie, Crima


Nota IMDB nu este justificata din punctul nostru de vedere, astfel ca acest film merita o sansa din partea voastra. Un film in care Adam Sandler chiar face un rol bun, pe care il urmaresti cu placere - un film usor si interesant. Povestea: Un politist din New York si sotia sa pleaca intr-o vacanta europeana pentru a-si readuce la viata casnicia lor, dar ajung sa le fie inscenata o situatie groaznica.


The Platform (2019) - IMDB 7.0

Horror, Thriller, Sci-Fi


O inchisoare verticala cu o celula pe nivel. Doua persoane pe celula. O singura platforma cu alimente si doua minute pe zi pentru hranire. Unul dintre cele mai bune filme despre supravietuire din ultimii 10 ani. Atentie: filmul nu este pentru cei slabi de inger!


His House (2020) - IMDB 6.5

Horror, Thriller, Drama


Un cuplu de refugiati evadeaza din Sudanul de Sud ravasit de razboi, dar apoi se lupta sa se adapteze la noua lor viata intr-un oras englez in care ceva foarte rau ii asteapta.


The Invisible Guest (2016) - IMDB 8.0

Thriller, Mister


Acesta este filmul care ne-a facut sa ne dam seama cat de bune sunt productiile spaniole - un film la care nu vei ghici niciodata ce se intampla pana la final! Un antreprenor de succes acuzat de crima si un expert in pregatirea martorilor au mai putin de trei ore sa vina cu o aparare impenetrabila in fata justitiei.


Citeste si:



17.492 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page