top of page

Ti-a placut "A Quiet Place"? Atunci acest top de filme de suspans este pentru tine!

Daca si tu esti fanul filmelor cu suspans de la inceput pana la final, atunci ai nimerit unde trebuie. A Quiet Place (si continuarea A Quiet Place Part 2) este un film horror exceptional in care suspansul este la cote maxime. Un film in care Emily Blunt face un role excelent, urmata indreaproape de John Krasinski. Un film care iti ramane intiparit in minte si in urma caruia vrei sa mai vezi si alte pelicule similare. Ei bine, mai jos fix asta ai sa gasesti: top 5 filme ca "A Quiet Place". Sa incepem.


1. Don't Breathe (2016) - IMDB 7.1

Crima, Horror, Thriller


In speranta de a marca o avere uriasa, o gasca de tineri intra prin efractie in casa unei persoane fara vedere care nu este atat de neputincios pe cat pare. Un film care te va surprinde si in care vei trai suspansul la cote maxime, alaturi de protagonisti.


2. The Descent (2005) - IMDB 7.2

Aventura, Horror, Thriller


O expeditie speologica merge ingrozitor de prost, in timp ce exploratorii sunt prinsi si, in cele din urma, vanati de un pericol iminent. Un film care incepe calm si care nu iti seteaza inital mari asteptari...dar ce surpriza o sa ai! Un film excelent pe care il recomandam cu drag.


3. Hush (2016) - IMDB 6.6

Horror, Thriller


O scriitoare surdo-muta care s-a retras in casa ei din padure pentru a trai o viata solitara trebuie sa lupte pentru viata ei in tacere atunci cand ceva extrem de rau urmeaza sa i se intample.


4. It Comes at Night (2017) - IMDB 6.2

Horror, Mister, Drama


In siguranta intr-o casa pustie, in timp ce o amenintare nefireasca terorizeaza lumea, un barbat a stabilit o ordine stricta de supravietuire alaturi de sotia si fiul sau. Deodata, o familie disperata vine in cautarea refugiului si totul se schimba radical.


5. Hereditary (2018) - IMDB 7.3

Horror, Mister, Drama


O familie indurerata este bantuita de evenimente tragice si tulburatoare. Un film in care Tony Collette face un rol exceptional de...terifiant!


Citeste si:

9.289 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page