top of page

Netflix confirma sezonul 2 din Squid Game - vezi cand va aparea! Bonus: filme si seriale similare!

Vestea pe care o asteptam cu totii este oficiala in sfarsit: un nou sezon din Jocul Calamarului (Squid Game) este in pregatire.

Dupa premiera sezonului 1 ce a avut loc in toamna anului trecut, serialul sud-coreean a luat lumea cu asalt. Spectacolul a doborat toate recordurile de streaming Netflix, a adunat multe premii si si-a catapultat distributia de actori in ochii reflectoarelor din lumea intreaga.





Regizorul Hwang Dong-Hyuk: "12 zile au fost necesare pentru ca Squid Game sa devina cel mai popular serial Netflix de pana acum"


Intr-o scrisoare scrisa fanilor serialului, scriitorul si regizorul Hwang Dong-Hyuk spune: „A fost nevoie de 12 ani pentru a aduce la viata primul sezon al Squid Game anul trecut. Dar a fost nevoie de doar 12 zile pentru ca Squid Game sa devina cel mai popular serial Netflix de pana acum.”



Vezi mai jos filmuletul prin care s-a anuntat aparitia sezonului 2 din Squid Game!


Modul in care producatorii au ales sa anunte aparitia celui de-al doilea sezon este unul inedit, folosind deja celebra incantatie rostita in cadrul jocurilor mortale.



Cand apare sezonul 2?


Desi cel de-al doilea sezon este inca in faza incipienta, Hwang confirma ca vor fi cateva fete cunoscute care vor reveni in sezonul viitor. Cu toate acestea, nu exista inca o data stabilita pentru lansarea sezonului 2, insa surse din interiorul echipei de productie au lansat zvonuri conform carora sezonul 2 va aparea undeva la sfarsitul anului 2023 si inceputul anului 2024.


Dezamagit putin de aceasta veste? Nu este cazul, intre timp poti sa citesti urmatoarele articole:


387 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page