top of page

Ti-a placut Squid Game? Atunci trebuie neaparat sa vezi aceste 3 seriale!

Squid Game (Jocul Calamarului - Nota IMDB 8.0) a fost unul dintre cele mai urmarite seriale din 2021 la nivel mondial. Mixul de soc si groaza coroborat cu empatia si curiozitatea de a afla care este urmatorul joc si care va fi soarta concurentilor, a facut ca Squid Game sa fie unul dintre serialele cu cele mai mari incasari la nivel mondial. Si a reusit asta in doar 1 sezon.

In plus, a fost serialul (alaturi de sezonul 2 Witcher) in urma caruia conturile celor de la Netflix s-au ingrosat cu circa 222 milioane de noi abonati.

Deci, pro tip: este disponibil si pe Netflix, doooh!

Daca si tie ti-a placut Squid Game, ti-am pregatit mai jos 3 seriale similare pe care le poti vedea ca sa-ti potolesti setea de seriale care te vor tine cu sufletul la gura.


Sa incepem, zic.


Citeste si:




1. Alice in Borderland (2020 - prezent) - Nota IMDB 7.6


Un grup de delincventi plictisiti sunt transportati intr-o dimensiune paralela ca parte a unui joc de supravietuire. Un serial foarte similar cu Squid Game care este disponibil si pe Netflix!



2. 3% (2016 - 2020) - Nota IMDB 7.4


Un thriller post-apocaliptic care are loc in viitorul apropiat al Braziliei, unde cativa norocosi selectati au voie sa se alature unei societati privilegiate dupa ce au trecut printr-un proces intens si competitiv.

Pro tip: Disponibil si pe Netflix!





3. Snowpiercer (2020 - prezent) - Nota IMDB 7.0


La sapte ani dupa ce lumea a devenit un pustiu inghetat, ramasitele umanitatii locuiesc intr-un tren in miscare perpetua care inconjoara globul, unde se joaca un razboi intre clasele sociale in care nedreptatea si furia nu acopera intotdeauna dorinta de supravietuire.

Pro tip: Disponibil si pe Netflix!




Citeste si:


Vizionare placuta!

6.211 afișări1 comentariu

1 commento


Lucian Barbu
Lucian Barbu
26 gen 2023

Recomand serialul englezesc ”The Capture”, două sezoane a câte 6 episoade/sezon, tradus în limba română. Englezii fac serialele, de regulă, foarte concentrate, care nu îți lasă prea mult timp de pierdut până să afli intriga. Serialul pune la îndoială sistemul CCTV, de supraveghere prin camere video, aflate în serviciul public. Veți afla, dacă nu știați deja, că supravegherea prin camere video nu au numai un efect benefic. Pot avea și un rol criminal.

Eu am găsit serialele pe filelist.

Vizionare plăcută, amatorilor.

Mi piace

Film sau Serial?

bottom of page