top of page

Top 3 seriale thriller disponibile pe Netflix de care sa te apuci in acest weekend!

Daca n-ai chef de iesit in oras, excursii la mare sau la munte si vrei pur si simplu sa te relaxezi in acest weekend, atunci ti-am pregatit mai jos 3 seriale thriller excelente (disponibile pe Netflix) pe care le poti viziona din confortul canapelei tale!


Sa incepem, zic.



1. Narcos (2015-2017) - IMDB 8.8


Pai ce sa zic...daca nu l-ai vazut inca opreste-te aici si deschide Netflixul. Ne vedem peste doua zile.


Cu o nota IMDB pe deplin meritata, Narcos este unul dintre cele mai bune seriale care povestesc viata faimosului traficant de droguri, Pablo Escobar.

Povestea: Filmul arunca o privire asupra faptelor criminale ale baronului columbian al drogurilor Pablo Escobar, precum si asupra multor alti traficanti de drogurilor care au afectat tara de-a lungul anilor.


2. The Sinner (2017-2019) - IMDB 7.9



Daca nu l-ai vazut inca si ti-a tot aparut in newsfeed pe facebook sau pe alte platforme de social media sau stiri, sa stii ca nu e o coincidenta. The Sinner este un serial de exceptie in care sezoanele nu au legatura intre ele (doar Bill Pullman apare in toate sezoanele), fiecare spunand povestea unei crime socante care trebuie deslusita.



3. How To Get Away With Murder (2014-2020) - IMDB 8.1


Cu un astfel de titlu, știi ca serialul nu are cum sa nu fie unul excelent. Creat de Peter Nowalk, serialul spune povestea avocatei criminaliste si profesoara de drept Annalise Keating (Viola Davis) si cercului ei interior de studenti la drept care devin implicati intr-un scenariu de crima.

Serialul are 6 sezoane excelente pentru a-ti potoli setea de crima si mister.


Vizionare placuta si canapea comoda iti doresc!


7.423 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page