top of page

Netflix: din 2023 partajarea parolei pentru mai multe persoane va fi taxata!

Incepand de anul viitor, Netflix va incepe sa ne trimita mesaje pentru a plati suplimentar daca detecteaza ca impartim contul cu persoane din afara gospodariei (userilor deja inregistrati pe acel cont) – incalcand termenii de utilizare ai platformei.


Noua regula nu va fi aplicata chiar din prima!

Cu toate acestea, cei hotarati sa continue sa incalce noua regula Netflix nu se vor confrunta deocamdata cu repercusiuni: compania nu va inchide contul nimanui, chiar daca partajeaza parole si nici nu va impune taxe suplimentare fara consimtamantul clientului (cel putin in prima faza).


Taxarea partajarii parolei va veni in beneficiul utilizatorilor


Netflix spune totusi ca aceasta noua regula (care in mod clar nu va fi una dintre cele mai indragite), va aduce un plus de valoare platformei, utilizand banii suplimentari pentru a aduce mai multe filme si seriale misto in casele utilizatorilor. Finger's crossed si sa speram ca asa va fi!In ce tara va incepe Netflix sa aplice regula?


La inceputul anului 2023, Netflix intentioneaza sa lanseze „o abordare mai atenta pentru monetizarea partajarii contului”, pentru utilizatorii din America Latina, a declarat compania în octombrie. Acest lucru ii va incuraja pe cei care partajeaza parole sa creeze subconturi („Membri suplimentari”) si sa plateasca pentru persoanele din afara "gospodariei" contului lor. Stirile recente cu titluri destul de agresive, au facut sa para ca Netflix va incepe sa aplice regula intr-un mod foarte strict.


Aceasta schimbare vine in contradictie cu ce declara Netflix in 2017!


In 2017, intr-o postare pe Twitter, Netflix declara contrariul a ceea ce se va intampla din 2023, si anume ca "Dragostea inseamna sa imparti parola cu cineva". Ehh, se mai schimba lucrurile, asa-i?
3.158 afișări0 comentarii

댓글


Film sau Serial?

bottom of page