top of page

Primele impresii pentru filmul Dune 2: "Este o capodopera, mult mai bun ca prima parte"!

Dune: Partea a doua este aproape aici! Unii fani au avut norocul să urmărească deja scena în care Paul Atreides călărește un vierme de nisip (Sandworm), iar alții au văzut mai mult decât atât! Primele impresii sunt incredibile, conform unui articol scris de cei de la winteriscoming.net.



O continuare extrem de asteptata!


Primul film Dune, care a apărut în 2021, a preluat romanul științifico-fantastic clasic al lui Frank Herbert din 1965 și i-a conferit o schimbare expresiva, texturată și cu buget mare la Hollywood - filmul a fost plin de vedete și a avut un mare regizor - Denis Villenueve - care în mod clar iubește acest gen cinematografic. A fost un hit, dar credem că continuarea, Dune: Part Two, va fi și mai bun. Noul film are și mai multe vedete (Florence Pugh, Christopher Walken) și va fi mai plin de acțiune, deoarece a doua parte a cărții lui Herbert este mai intensă decât prima.

De exemplu, Dune: Part Two va prezenta o scenă în care Paul Atreides (Timothée Chalamet) călărește un vierme de nisip, una dintre fiarele enorme care locuiește în dunele planetei Arrakis. El face acest lucru intenționat pentru a se dovedi fremenilor, nativii din Arrakis, care i-au luat pe el și pe mama lui după ce au fost alungați din casa lor de inamicii Harkonnen. Fanii care au participat recent la o proiecție specială IMAX a primului film Dune au fost destul de norocoși să vadă această scenă, care a jucat după ce s-au difuzat creditele.


Dune: Partea a doua este „o adevărată capodoperă SF modernă”


Până în prezent, nu au existat proiecții de presă pentru Dune: Part Two, dar recent a avut loc o proiecție de distributie și unul dintre spectatori și-a exprimat părerile. „Am văzut acum Dune: Part Two. Pot spune fără rezerve că este incredibil, o adevărată capodoperă SF modernă a lui Denis Villeneuve.”

A continuat spunând că partea a doua este „mult mai bună” decât originalul, „și eu chiar o iubesc pe prima”. Ei chiar au spus că Warner Bros. Discovery a dat deja verde la un alt film Dune, o adaptare a cărții lui Herbert, Dune Messiah. Villeneuve a vorbit despre dorința de a-l adapta pe Messiah ca parte a unei trilogii Dune, iar Warner și-a arătat interesul să transforme asta într-o franciză, așa că probabil se va întâmpla, dar nimic nu este oficial până cand... nu va fi oficial.


Vom ști mai multe când Dune 2 va apărea în cinematografe pe 1 martie.




Postări recente

Afișează-le pe toate

Film sau Serial?

bottom of page