top of page

Skyshowtime: Abonamente cu reducere 50% pe viata pentru abonari pana pe 11 Aprilie 2023!

"SkyShowtime este un serviciu de streaming nou care îți oferă cele mai bune programe de divertisment, cele mai așteptate blockbustere și seriale în exclusivitate. Explorează cele mai recente și mai mari producții lansate de studiouri faimoase în întreaga lume."

Asa se lauda recent lansata platforma de filme si seriale in Romania. Cu productii de la case de filme precum Universal, Dreamworks, Paramount, Showtime si multe altele, serviciul de streaming a luat cu asalt piata filmelor din Romania, mai ales ca oferta lor este una imbatabila.



Cat costa un abonament la Skyshowtime?


Un abonament standard la serviciul de streaming mai sus amintit costa in mod normal 3,99 euro / luna (20 lei / luna). Dar oferta lor de lansare este una imbatabila - vezi mai jos.


Abonamente reduse cu 50% pe viata!


Politica de marketing a platformei de filme nu este una neaparat neobisnuita, insa ceea ce o separa de competitie este ca reducerea de care noii abonati beneficiaza la lansare, este pe viata atata timp cat respecta niste conditii.

Practic, daca ne abonam pana pe 11 Aprilie si vom mentine activ abonamentul, avem reducere 50% pe viata! Adica vom plati nici mai mult nici mai putin de 1,99 euro / luna (10 lei).


❗️Atentie: reducerea de 50% este valabila doar daca va abonati prin browser pe calculator/laptop sau smartphone. Nu este valabila daca va abonati prin aplicatia de Android/Iphone! ❗️

Ei bine, ce ziceti de aceasta oferta? Mai merita Netflix, HBO sau Disney Plus? Mai ales in conditiile in care Sky vine cu super filme la lansare, precum: Top Gun - Maverick, Tulsa King, Jurassic World Dominion, The Northman sau seriale precum Yellowstone.



201 afișări1 comentariu

1 Comment


Jack Herne
Jack Herne
Apr 29, 2023

Ce au uitat sa specifice este faptul ca daca intrerupi abonamentul pierzi reducerea de 50%, bad faith practices. Am aflat lucru din greseala cand am intrerupt abonamentul incercand sa adaug un nou card la cont, si surpriza supriza, reducerea numai era. Bineinteles ca nu voi renunta permanent acuma, nu se specifica nicaieri ca daca abonamentul este intrerupt pierzi reducerea. Foarte urat.

Like

Film sau Serial?

bottom of page