top of page

Super filme de vazut la TV in acest weekend! (03-05 Februarie 2023)

Avem si in acest weekend niste super filme la TV, daca nu ai chef sa cauti neincetat cel mai bun film pe Netflix, HBO Max, etc. Asadar, mai jos regaseste 3 recomandari de super filme, pentru vineri, sambata si duminica. Sa incepem.


Vineri - Zombieland (2009) - IMDB 7.6

22:15, Pro Cinema


Actiune, Comedie, Horror


Un student timid care incearca sa ajunga la familia sa din Ohio, un vanator si o pereche de surori care vor sa ajunga intr-un parc de distractii isi unesc fortele intr-o calatorie printr-o America plina de zombi. Cu Woody Harrelson, Jesse Eisenberg si Emma Stone.


Sambata - Venom (2018) - IMDB 6.6

20:00, Pro TV


Actiune, Aventura, SF


Un reporter (Tom Hardy) se trezeste posedat de o entitate extraterestra, dupa un accident cu o substanta periculoasa. Acesta se trezeste deodata cu super puteri dar si cu o voce in mintea sa care pare ca ii controleaza orice miscare.


Duminica - The Talented Mr. Ripley (1999) - IMDB 7.4

20:00, TV1000


Drama, Thriller, Crima


Pe langa faptul ca a fost nominalizat la nu mai putin de 5 premii Oscar, filmul are o distributie de exceptie: Matt Damon, Jude Law si Gwyneth Paltrow. La sfarsitul anilor 1950 in New York, Tom Ripley este trimis in Italia pentru a-l recupera pe Dickie Greenleaf, un playboy milionar bogat si rasfatat. Dar cand planul esueaza, Ripley ia masuri extreme.


Citeste si:493 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page