top of page

Top 15 cele mai bune filme care au aparut in 2023 pana acum! (Decembrie 2023)

Incheind un an plin de productii cinematografice numeroase - mai mult sau mai putin bune, ne indreptam atentia catre cele mai notabile filme ale anului 2023. In acest articol, vom explora un top 15 al celor mai bune filme lansate pana in Decembrie, oferind o privire retrospectiva asupra diversitatii si calitatii cinematografiei din ultimul an. De la drame captivante la aventuri epice și comedii memorabile, aceasta lista promite sa evidentieze cele mai bune filme aparute in 2023. Haideti sa le descoperim impreuna!

Oppenheimer (2023) - IMDB 8.5

Biografie, Istoric


Filmul spune povestea omului de stiinta american J. Robert Oppenheimer si descrie rolul sau in dezvoltarea bombei atomice. Cillian Murphy a demonstrat inca o data ca este un actor exceptional in acest film.
Killers of The Flower Moon (2023) - IMDB 8.0

Crima, Drama


Atunci cand petrolul este descoperit in Oklahoma in anii 1920 sub terenurile Natiunii Osage, oamenii Osage sunt ucisi unul cate unul - pana cand FBI intervine pentru a dezlega misterul.


Boston Strangler (2023) - IMDB 6.5

Crima, Drama, Istoric


Loretta McLaughlin a fost reporterul care a legat prima data crimele si a spart povestea unui criminal notoriu din Boston, care isi omora victimele prin strangulare. Ea si Jean Cole au contestat sexismul de la inceputul anilor 1960 pentru a raporta despre cel mai notoriu criminal in serie al orasului.
Air (2023) - IMDB 7.4

Drama, Sport


Filmul urmareste istoria lui Sonny Vaccaro, expert al marketingului sportiv, si modul in care acesta a condus Nike in ceea ce este probabil cel mai de succes parteneriat din istoria brandului - acela cu celebritatea baschetului mondial, Michael Jordan.


The Creator (2023) - IMDB 6.9

SF, Actiune, Aventura


Pe fundalul unui razboi intre oameni si roboti cu inteligenta artificiala, un fost soldat gaseste o arma secreta, un robot sub forma unui copil mic.
The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (2023) - IMDB 7.2

SF, Aventura, Drama


Un debut fulminat la cinema si recenzii dintre cele mai pozitive din partea criticilor de film! Povestea oficiala: Coriolanus Snow devine mentorul si dezvolta sentimente pentru tributul feminin din Districtul 12 in timpul celui de-a zecea editie a Jocurilor Foamei.


Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023) - IMDB 7.9

SF, Comedie, Aventura


Inca zguduit de pierderea Gamorei, Peter Quill isi aduna echipa pentru a apara universul si pe unul dintre ai lor - o misiune care ar putea insemna sfarsitul Gardienilor daca nu au succes.
Scream VI (2023) - IMDB 6.5

Horror, Mister, Thriller


In acest nou film Scream, supravietuitorii crimelor Ghostface lasa orasul Woodsboro in urma si incep un nou capitol in New York City. Sau cel putin asa cred ei. Cu Jenna Ortega (Wednesday) in rol principal.


A Haunting in Venice (2023) - IMDB 6.6

Horror, Crima, Drama


In Venetia de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, Poirot, acum pensionat si care traieste in propriul sau exil, participa fara voia lui la o intalnire. Dar atunci cand unul dintre oaspeti este ucis, depinde de fostul detectiv sa descopere din nou criminalul.
Beau is Afraid (2023) - IMDB 6.8

Horror, Comedie, Drama


In urma mortii subite a mamei sale, un barbat cu maniere blande, dar plin de anxietate se confrunta cu cele mai intunecate temeri ale sale in timp ce se imbarca intr-o aventura epica, inapoi spre casa. Cu Joaquin Phoenix.


Saw X (2023) - IMDB 6.7

Horror, Mister, Thriller


Afland despre existenta unui leac minune care se presupune ca i-ar vindeca cancerul, John Kramer se indreapta spre Mexic pentru a trece printr-un tratament experimental, doar pentru a afla ca a fost prada unei inselatorii. Acum, escrocii devin prada noului joc al lui Jigsaw.
Past Lives - IMDB 8.0

Drama, Romantic


Nora si Hae Sung, doi prieteni din copilarie, sunt despartiti cand familia Norai emigreaza din Coreea de Sud. Douazeci de ani mai tarziu, se reunesc pentru o saptamana fatala in timp ce se confrunta cu notiuni despre dragoste si destin.
No Hard Feelings (2023) - IMDB 6.4

Comedie, Romantic


In pragul pierderii locuintei sale, Maddie gaseste un anunt de munca interesant: parinti in cautarea cuiva care sa il ajute pe fiul lor introvertit de 19 ani sa devina "barbat" inainte de facultate. Are la dispozitie o singura vara pentru a realiza acest lucru. Un filme super dragut cu Jennifer Lawrence in rol principal.


Are You There God? It's Me, Margaret (IMDB 7.4)

Comedie, Drama, Familie


Atunci cand familia ei se muta de la oras in suburbie, Margaret, in varsta de 11 ani navigheaza printre noi prieteni, sentimente noi si inceputul adolescentei.
John Wick: Chapter 4 (IMDB 7.7)

Actiune, Thriller


John Wick descopera o cale de a infrunta inamicul, High Table. Insa inainte de a-si castiga libertatea, Wick trebuie sa se confrunte cu un nou dusman care are aliante puternice la nivel mondial si forte care transforma vechii prieteni in dusmani.


26.703 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page