top of page

Top 3 cele mai bune filme ce apar in luna Aprilie 2023, pe care nu trebuie sa le ratezi!

2023 este deja un an excelent pentru industria cinematografiei. Cu filme de la regizori precum Martin Scorsese, Steve McQueen, Ben Affleck sau Ridley Scott, 2023 va fi un an de referinta. Mai jos am pregatit un top cu cele mai bune 3 filme ce apar in luna Aprilie. Haideti sa-l parcurgem impreuna!



Renfield (14 Aprilie 2023)

Comedie, Horror


Nicolas Cage a mai jucat rolul unui vampir, dar internetul a facut valuri atunci cand au fost dezvaluite primele imagini cu Cage in Renfield. Cine nu ar fi incantat sa-l vada pe Cage jucandu-l pe Contele Dracula, mai ales in rolul unui Dracula atat de cool? Cu toate acestea filmul "Renfield" se va concentra in schimb pe personajul din titlu, un fel de asistent al lui Dracula, interpretat de super actorul Nicholas Hoult, care realizeaza faptul ca viata reprezinta mai mult decat sa-ti slujesti seful, un vampir insetat de sange.



Are You There God? It's Me, Margaret (28 Aprilie 2023)

Comedie, Drama


Atunci cand familia ei se muta din oras in suburbii, Margaret, in varsta de 11 ani, navigheaza intr-un ocean de noi sentimente alaturi de prieteni noi si inceputul perioadei de adolescenta.


Evid Dead Rise (21 Aprilie 2023)

Horror


O poveste terifianta si intortocheata despre doua surori instrainate a caror reunire este intrerupta brusc de niste entitati demonice, fortandu-le sa intre intr-o lupta pentru supravietuire.

Citeste si:



3.719 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page