top of page

De ce trebuie sa vezi acest serial psihologic, castigator al unui premiu Emmy? (disponibil pe HBO)

"Euphoria" este un serial psihologic creat de Sam Levinson si produs de A24 si HBO. Serialul a avut premiera in iunie 2019 si a fost laudat pentru distributia sa talentata si pentru modul in care a abordat subiecte sensibile, precum dependenta de droguri, sexualitatea si problemele de sanatate mentala.Despre ce este vorba?


Serialul "Euphoria" este centrat in jurul vietii unei adolescente, Rue Bennett, jucata de actrita Zendaya. Rue tocmai a parasit o clinica de reabilitare si incearca sa isi gaseasca drumul in lume, in timp ce se confrunta cu dependenta sa de droguri si alte probleme personale. Pe parcursul serialului, Rue isi face prieteni noi, inclusiv o fata pe nume Jules (Hunter Schafer), si se confruntă cu probleme in relatia cu familia si colegii sai de clasa.


O abordare curajoasa a scenariului!


Serialul este apreciat pentru portretizarea sa realista a vietii adolescentilor si a problemelor cu care se confrunta acestia, inclusiv dependenta de droguri, problemele de sanatate mintala, sexualitatea si abuzul. "Euphoria" abordeaza aceste subiecte intr-un mod deschis si fara judecata, oferind o perspectiva realista asupra acestor probleme si asupra impactului lor asupra vietii adolescentilor.O distributie de super actori si un stil vizual inconfundabil


Distributia talentata a serialului "Euphoria" include, pe langa Zendaya si Hunter Schafer, actori precum Maude Apatow, Angus Cloud și Eric Dane. Seria a fost, de asemenea, apreciata pentru stilul sau vizual unic si pentru coloana sonora remarcabila, care a inclus piese de la artisti precum Billie Eilish si Lizzo.


Un serial bun dar foarte criticat


Desi a fost laudat pentru abordarea sa realista a problemelor adolescentilor, serialul "Euphoria" a fost, de asemenea, criticat pentru continutul sau explicit si pentru portretizarea sa uneori dura a violentei si a abuzului. Totusi, multi critici si fani ai seriei considera ca aceasta abordare realista a acestor subiecte este importanta si necesara pentru a sensibiliza publicul cu privire la problemele cu care se confrunta adolescentii.


Un serial pe care trebuie sa-l vizionati, disponibil pe HBO Max!


"Euphoria" este un serial dramatic apreciat pentru abordarea sa realista si deschisa a problemelor adolescentilor, inclusiv a dependentei de droguri, a problemelor de sanatate mintala si a sexualitatii. Cu o distributie talentata si o coloana sonora remarcabila, serialul abordeaza aceste subiecte intr-un mod excelent, oferind o perspectiva realista asupra pericolelor vietii de adolescent.6.643 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page