top of page

Top 3 filme de comedie de vazut de Craciun, disponibile pe Netflix!

Daca ai terminat deja cozonacii si salata de boeuf si ai lasat sarmalele la cuptor, atunci ai 3 minute sa iti alegi urmatorul film de comedie pe care sa-l vezi cat timp te relaxezi dupa atat de multa munca!

Toate filmele sunt disponibile pe Netflix, asa ca hai sa trecem la treaba!


Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022) - IMDB 8.0


Comedie, Crima, Drama


Pe scurt: in prima parte este vorba despre un caz de crima (va recomandam acest film cu tot dragul, este ceva diferit). In cea de-a doua iteratie, renumitul detectiv Benoit Blanc calatoreste in Grecia pentru ultimul sau caz. Daniel Craig, Edward Norton si Kate Hudson joaca in acest film ce reprezinta mixul perfect de comedie si mister.


Old School (2003) - IMDB 7.1


Comedie


Pe scurt: Toata distractia din facultate, mai putin partea cu invatatul. Si magnificul Will Ferrel! Povestea: Trei prieteni incearca sa-si recapete zilele de glorie, deschizand o fraternitate cel putin dubioasa.


Murder Mystery (2019) - IMDB 6.0


Comedie, Crima


Nota IMDB nu este justificata din punctul nostru de vedere, astfel ca acest film merita o sansa din partea voastra. Un film in care Adam Sandler chiar face un rol bun, pe care il urmaresti cu placere - un film usor, de vacanta. Povestea: Un politist din New York si sotia sa pleaca intr-o vacanta europeana pentru a-si readuce la viata casnicia lor, dar ajung sa le fie inscenata o situatie groaznica.

Vizionare placuta!




268 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page