top of page

Top 10 cele mai bune filme de Craciun pe care nu le-ai vazut inca!

Nu are sens sa insiram in acest top toate filmele Singur Acasa (Home Alone) sau Titanic pentru ca probabil le-ati vazut de minim cati ani aveti!

Asadar, am facut un mic research si am gasit cele mai bune filme de Craciun pe care stim cu siguranta ca nu le-ati vazut inca! Poate ca nu vor egala succesul Titanic niciodata, dar cu siguranta sunt filme bune pe care noi le recomandam cu drag in aceasta perioada frumoasa a sfarsitului de an.


Fara sa ne mai lungim, sa incepem cu topul.



1. Carol (2015) - IMDB 7.2


Drama, Romantic

O drama romantica atipica, o dragoste frumoasa intre doua femei complet diferite. O fata, fotograf in devenire, dezvolta o relatie intima cu o femeie in varsta in New York-ul anilor 1950. Un film cu o nota meritata pe IMDB!



2. The Ref (1994) - IMDB 6.9


Comedie, Crima

Nici nu-i trecea prin cap ce urmeaza, cand a planuit "marele jaf". Un hot de bijuterii este fortat sa ia ostatica o familie disfunctionala in Ajunul Craciunului. Kevin Spacey face un rol foarte bun in aceasta comedie cel putin atipica.

3. The Night Before (2015) - IMDB 6.3


Comedie

Seth Rogen, Anthony Mackie si Joseph Gordon-Levitt joaca in acest film la care vei rade incontinuu - acestia sunt in cautarea celei mai tari petreceri de Craciun organizate vreodata. Nu mai este cazul sa spunem, dar bautura, caterinca si substantele interzise vin la pachet, in aceasta productie perfecta pentru o seara in care ai chef sa razi cu pofta!


4. Deck The Halls (2006) - IMDB 5.0


Comedie, Familie - Disponibil pe Netflix

Danny DeVito si Matthew Broderick intr-o comedie caterinca despre cine are cea mai tare instalatie de Craciun! Doi vecini incep un concurs, dupa ce unul dintre ei isi impodobeste casa de sarbatori atat de stralucitor incat poate fi vazuta din spatiu. Nu va luati dupa nota IMDB, este un film care va va face sa radeti constant!



5. A Cinderella Christmas (2016) - IMDB 6.2


Comedie, Romantic - Disponibil pe Amazon

El este o vedeta bogata ce se indragosteste de o femeie misterioasa la balul organizat chiar de el cu ocazia Craciunului. Urmand povestea clasica, filmul reda povestea Cenusaresei intr-un mod foarte romantic si clasic - film ideal pentru iubitorii filmelor romantice.






414 afișări0 comentarii

コメント


Film sau Serial?

bottom of page