top of page

Top filme cu spioni! Partea II

Continuam seria filmelor cu spioni, spionaj, tradari si tot ce tine de identitati multiple, cu partea a II!

Daca nu ai citit inca partea I, o poti face aici:



Sa incepem, zic.


11. Body of Lies (2008) - IMDB 7.0


Cu Leonardo DiCaprio si Russell Crowe in rolurile principale, filmul are loc in Orientul Mijlociu, in urma incercarilor unui agent CIA, a superiorului sau si a sefului Serviciului de Informații Iordaniene de a-l prinde pe unul dintre cei mai evazivi teroristi afiliati cu Al-Qaeda.



12. Red Sparrow (2018) - IMDB 6.6


Desi nota de pe IMDB nu este una care sa ii faca dreptate acestui film, noi ti-l recomandam cu drag. Fie ca vrei un film cu spioni rusi sau pur si simplu vrei sa o vezi pe Jennifer Lawrence dezbracata, acesta este un film super reusit care insufla o atmosfera incarcata pe toata durata lui.

Balerina Dominika Egorova este recrutata la „Scoala Sparrow”, un serviciu de informatii rusesc, unde este fortata sa-si foloseasca corpul ca o arma. Prima ei misiune, vizand un C.I.A. agent, amenință sa distruga securitatea ambelor națiuni.



13. The Man from U.N.C.L.E. (2015) - IMDB 7.2


La inceputul anilor 1960, agentul CIA Napoleon Solo si agentul KGB Illya Kuryakin participa la o misiune comuna impotriva unei organizatii criminale misterioase, care lucreaza la proliferarea armelor nucleare.



14. Charlie Wilson's War (2007) - IMDB 7.0


1 nominalizare Oscar, Tom Hanks si Julia Roberts. Este suficient oare?


O drama bazata pe relatiile secrete ale unui congresman din Texas Charlie Wilson in Afganistan, unde eforturile sale de a-i ajuta pe rebeli in razboiul lor cu sovieticii au efecte neprevazute.



15. Munich (2005) - IMDB 7.5


Eric Bana face un rol exceptional alaturi de Daniel Craig in acest film nominalizat pentru 5 premii Oscar!


Dupa capturarea si masacrarea sportivilor israelieni din Septembrie la Jocurile Olimpice din 1972, cinci barbati sunt alesi pentru a elimina persoanele responsabile pentru acea zi fatidica.



16. The Courier (2020) - IMDB 7.1


In acest film bazat pe o poveste adevarata, omul de afaceri Greville Wynne este rugat de un contact din Rusia sa incerce sa ajute la incetarea crizei rachetelor din Cuba.



17. A Most Wanted Man (2014) - IMDB 6.8


Un musulman cecen emigreaza ilegal la Hamburg, unde este prins in razboiul international impotriva terorii.



18. The Debt (2010) - IMDB 6.8


In 1965, trei agenti Mossad ajung in Berlinul de Est pentru a prinde un criminal de razboi nazist notoriu. Treizeci de ani mai târziu, secretele pe care le impartasesc agentii revin sa-i bantuie.



19. Traitor (2008) - IMDB 6.9


In Traitor, Don Cheadle joaca rolul unui fost soldat sudanez american si musulman devotat care devine principalul suspect intr-un sir de explozii care vizeaza civili. Cu siguranta filmul te va tine in sah pana la final si sunt convins ca nu vei anticipa ce se va intampla!



20. Spy (2008) - IMDB 6.9


Concluzionam acest articol cu un film exceptional, o comedie la care vei rade cu adevarat, mai ales ca in rolul principal joaca Melissa McCarthy.

Un analist CIA (Melissa McCarthy) care un job banal de birou se ofera voluntara sa intre sub acoperire pentru a se infiltra in lumea unui traficant de arme periculos si pentru a preveni un dezastru global.


Vizionare placuta!



2.017 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page