top of page

Top 5 filme ce apar in Februarie 2023 pe Netflix!

Netflix are in plan sa-si extinda portofoliul de filme si seriale in 2023 - in acest sens, in luna Februarie vor lansa multe productii pe platforma. Mai jos regasiti cele mai bune 5 filme ce vor aparea in Februarie pe Netflix. Sa incepem!


Them / Ils (2006) - IMDB 6.4

Horror, Thriller


Apare pe: 1 Februarie


Lucas si Clementine locuiesc linistiti in casa lor izolata de la tara, dar intr-o noapte se trezesc cu un zgomot ciudat. Nu sunt singuri. Un film cu o atmosfera super si de un suspans fantastic.


Viking Wolf (2022) - IMDB 6.7

Horror, Thriller


Apare pe: 3 Februarie


Thale tocmai s-a mutat cu parintii ei intr-un orasel dupa ce mama ei si-a gasit un nou loc de munca in politia locala. Dupa ce un student este ucis cu brutalitate la o petrecere la care Thale a participat, ea devine un martor cheie. Cine a fost ucigasul?


Your Place or Mine (2023)

Comedie, Romantic


Apare pe: 10 Februarie


El si ea - doi prieteni foarte buni aflati la distanta mare unul de celalalt. Dar vietilor lor se schimba atunci cand ea decide sa-si urmeze visul de-o viata, iar el se ofera voluntar sa-i supravegheze fiul adolescent.


Infiesto (2023)

Crima, Drama, Thriller


Apare pe: 3 Februarie


Doi detectivi sunt chemati intr-un orasel minier din muntii Asturiei, unde o tanara care fusese crezuta moarta timp de luni de zile apare brusc, lasandu-i pe detectivi sa se intrebe daca in spatele acestei aparitii exista forte intunecate.


Stromboli (2022) - IMDB 6.7

Drama


Apare pe: 3 Februarie


Filmul o urmareste pe Sara, care a divortat recent si a decis sa se inregistreze pentru aventura romantica pe insula vulcanica italiana Stromboli, dar se confrunta cu trecutul dureros pe care a incercat sa-l ascunda.


Citeste si:


2.039 afișări0 comentarii

Comentários


Film sau Serial?

bottom of page