top of page

Top 7 filme de groaza care ne-au marcat adolescenta! Tie de care iti este cel mai frica?

Daca si tu esti ca noi si ai prins liceul la inceputul anilor 2000, stii cu siguranta ca sunt anumite filme de groaza pe care toata lumea le stie ca fiind "de referinta". Daca nu, cu siguranta acest top te va incanta si speria, daca esti fan filme de groaza. Poate nu sunt cele mai bune filme dpdv tehnic, regizoral sau al jocului actorilor, dar sunt cu siguranta filmele de groaza care noua ne-au marcat adolescenta! Haideti sa le descoperim impreuna!


Ju-On: The Grudge (2002) - IMDB 6.7

Horror


3 saptamani. Atat a durat pana am putut in sfarsit sa merg din nou prin casa cu lumina stinsa, dupa ce am vizionat acest film. Unul dintre cele mai de groaza filme pe care le-am vazut, chiar si pana in aceasta zi - nu recomandam decat varianta japoneza (nu va uitati la remake-urile americane). Un spirit misterios si razbunator marcheaza si urmareste pe oricine indrazneste sa intre in casa in care locuieste.


Shutter (2004) - IMDB 7.0

Horror, Mister, Thriller


Un tanar fotograf si iubita lui descopera umbre misterioase in fotografiile lor dupa un accident tragic. Ei isi dau seama curand ca nu poti scapa de terorile trecutului. Un film care te face sa-ti fie frica sa te mai uiti la poze.


Ringu (1998) - IMDB 7.2

Horror, Mister


Celebrul film The Ring (Ringu - japonez / e buna si varianta americana cu Naomi Watts aparuta ulterior). Un reporter si fostul ei sot investigheaza o caseta video blestemata despre care se zvoneste ca va ucide pe oricine o vizioneaza la sapte zile dupa ce a vazut-o.


Dark Water (Honogurai mizu no soko kara) (2002) - IMDB 6.7

Horror, Mister, Drama


O mama si fiica ei de 6 ani se muta intr-un apartament infiorator al carui fiecare perete este patruns intr-un mod infricosator de o apa neagra.


Noroi: The Curse (2005) - IMDB 6.9

Horror, Mister, Thriller


Un realizator de documentare exploreaza incidente paranormale aparent fara legatura, legate de legenda unui demon antic numit „kagutaba”. Pff, ce amintiri scary avem cu acest film!


Seria Final Destination (2000-2011) - IMDB 6.7 (primul film)

Horror, Thriller


O serie de 5 filme in care mortile unor grupuri de tineri nu sunt de fapt accidente. O serie excelenta pe care o recomandam tuturor fanilor genului!


The Amityville Horror (2005) - IMDB 5.9

Horror


Un cuplu proaspat casatorit este terorizat de forte demonice dupa ce s-au mutat intr-o casa mare care a fost locul unei crime inspaimantatoare cu un an inainte. Nu va luati dupa nota IMDB, este un film excelent cu Ryan Reynolds in rol principal!


Care este filmul de groaza care v-a marcat copilaria?


Citeste si:



1.970 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page