top of page

Top 5 filme ce apar in luna Martie 2023 pe Netflix!

Luna Martie vine cu muuulte filme din partea celor de la Netflix - daca si tu esti nehotarat cu privire la care sunt cele mai bune, mai jos ti-am pregatit un top al productiilor ce merita vazute pe Netflix, disponibile din luna Martie. Sa incepem.


Merkel (2022) - IMDB 7.4

Apare pe 1 Martie 2023


Documentar


Documentar bazat pe cercetarea a mii de materiale de arhiva si de interviuri cu cei care o cunosc, aceasta este povestea uimitoare a modului in care Angela Merkel (femeie, om de stiinta si persoana din estul Germaniei) a devenit liderul de facto al lumii libere, spusa pentru prima data pentru un public international.


Finding You (2021) - IMDB 6.4

Apare pe 5 Martie 2023


Drama, Romantic


Violonista Finley Sinclair calatoreste intr-un sat de pe coasta irlandeza pentru a-si incepe semestrul de studii. La pensiunea condusa de familia ce o gazduieste il intalneste pe starul de film Beckett Rush si lucrurile se complica.


Old (2021) - IMDB 5.8

Apare pe 7 Martie 2023


Drama, Mister, Horror


O familie aflata in vacanta descopera ca plaja retrasa, unde se relaxeaza pentru cateva ore, ii face cumva sa imbatraneasca rapid, reducandu-si durata vietii la o singura zi.


Luther: The Fallen Sun (2023) - IMDB /

Apare pe 10 Martie 2023


Drama, Mister, Crima


Detectivul John Luther iese din inchisoare pentru a vana un criminal in serie sadic care terorizeaza Londra. Un film ce se anunta incendiar, cu Idris Elba in rol principal.


Noise (2023) - IMDB /

Apare pe 17 Martie 2023


Mister, Thriller


Dupa ce si-a mutat familia in casa copilariei sale, investigatia unui barbat asupra unui accident dintr-o fabrica locala legat de tatal sau dezvaluie secrete intunecate de familie.


Care este filmul Netflix pe care-l asteptati cel mai mult in Martie?


Citeste si:




1.757 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page