top of page

Top 8 filme noi din 2023, mai putin cunoscute, pe care trebuie sa le vezi acum! (filme bune)

Intr-o lume cinematografica in continua expansiune, in care blockbusterele si francizele domina adesea ecranele, descoperirea unor bijuterii cinematografice mai putin cunoscute devine o calatorie captivanta dar grea. Anul 2023 aduce cu el cateva filme exceptionale, dar care, din diverse motive, au trecut pe sub radarul atentiei publicului larg. In acest articol, vom explora o selectie cu cele mai bune 8 filme noi aparute in 2023, filme ce nu doar incanta ochiul, ci si starnesc imaginatia si ofera perspective cinematografice noi.

Nu stii unde poti afla gratuit pe ce platforma este disponibil un film? Vezi aici un articol extrem de util in acest sens.


Sa incepem.




To Catch a Killer (2023) - IMDB 6.6

Actiune, Crima


Baltimore. Ajunul Anului Nou. Un ofiter de politie talentat, dar cu probleme personale (Shailene Woodley), este recrutata de investigatorul sef al FBI-ului (Ben Mendelsohn) pentru a ajuta la realizarea unui profil criminalistic si pentru a urmari o persoana terifianta care terorizeaza orasul.



A Good Person (2023) - IMDB 7.0

Drama


Filmul o urmareste pe Allison, a carei viata se prabuseste in urma implicarii ei intr-un accident mortal. Un film in care Florence Pugh face un rol excelent alaturi de faimosul Morgan Freeman.



The Quiet Girl (2023) - IMDB 7.7

Drama


Irlanda rurala, 1981. O fata linistita si neglijata este trimisa departe de familia sa disfunctionala pentru a locui cu parinti adoptivi pe durata verii. Ea infloreste sub grija lor, dar in aceasta casa unde se presupune ca nu exista secrete, descopera unul terifiant.


A Thousand And One (2023) - IMDB 7.0

Crima, Drama


Dupa ce Inez, isi rapeste fiul din sistemul public de ingrijire al copiilor, cei doi pornesc sa-si recastige sentimentul de acasa, identitate si stabilitate intr-un New York City in schimbare continua.



Rye Lane (2023) - IMDB 7.2

Comedie, Romantic


Doi tineri afectati de relatii anterioare dezamagitoare se conecteaza intr-o zi plina de evenimente in South-London.


BlackBerry (2023) - IMDB 7.4

Biografie, Comedie, Drama


Povestea ascensiunii exponentiale si totodata a disparitiei bruste si catastrofale a primului smartphone din lume.



The Covenant (2023) - IMDB 7.5

Actiune, Drama, Thriller


Filmul il urmareste pe sergentul John Kinley (Gyllenhaal), care se afla la ultimul sau tur de razboi in Afganistan, in cadrul caruia face echipa cu localnicul Ahmed pentru a cerceta regiunea. Cand unitatea lor este prinsa in ambuscada, Kinley si Ahmed sunt singurii supravietuitori. Cu inamicii pe urmele lor si Kinley fiind ranit, Ahmed isi risca viata pentru a-l transporta in siguranta.


Old Dads (2023) - IMDB 6.2

Comedie


Trei cei mai buni prieteni devin tati mai tarziu in viata si se trezesc lupta cu directorii de unitati de invatamant pentru prescolari, CEO milenari si orice lucru creat dupa 1987. O super comedie pe care nu trebuie sa o ratati.




Mai vrei si alte recomandari de filme aparute in 2023? Atunci verifica si aceste articole - click aici!

23.077 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page