top of page

Top cele mai bune filme cu gangsteri si mafioti - Partea 2!

Continuam prima parte cu filme extraordinare, din lumea crimei organizate, mai pe scurt - filme cu gangsteri si mafioti. Daca nu ai citit deja prima parte, o poti face aici:


Sa continuam.


Once Upon A Time In America (1984) - IMDB 8.3


Crima, Drama


Un fost gangster evreu din perioada prohibitiei se intoarce in Lower East Side din Manhattan dupa 35 de ani, unde trebuie sa se confrunte din nou cu fantomele si regretele vechii sale vieti. Filmul este castigator al 2 premii BAFTA!


Casino (1995) - IMDB 8.2


Crima, Drama


O poveste despre lacomie, inselaciune, bani, putere si crima are loc intre doi cei mai buni prieteni: un mafiot si un director de cazinou care concureaza unul impotriva celuilalt pentru un imperiu al jocurilor de noroc. Este indubitabil filmul nostru preferat cu Robert De Niro in care Joe Pesci face cel mai bun rol al lui!


The Irishman (2019) - IMDB 7.8


Crima, Drama


Nominalizat la nu mai putin de 10 premii Oscar! Asasinul Frank Sheeran se uita inapoi la secretele pe care le-a pastrat ca membru loial al familiei criminale Bufalino. Un film epopeic de 3 ore jumate care merita fiecare minut atentia ta!


American Gangster (2007) - IMDB 7.8


Crima, Drama


Un politist proscris din New York este acuzat ca l-a doborat pe baronul drogurilor din Harlem, Frank Lucas, a carui viata reala a inspirat acest film excelent in care Denzel Washington face un rol de Oscar.


The Untouchables (1987) - IMDB 7.8


Crima, Thriller


In timpul perioadei prohibitiei din Statele Unite, agentul federal Eliot Ness isi propune sa opreasca gangsterul nemilos din Chicago, Al Capone, si, din cauza coruptiei extreme, aduna o echipa mica, aleasa special de catre el pentru a-l ajuta. Castigator al unui premiu Oscar!


A Bronx Tale (1993) - IMDB 7.8


Crima, Drama


Un tata devine ingrijorat cand un gangster local se imprieteneste cu fiul sau in Bronx in anii 1960. Un Robert De Niro extraordinar, in rol de sofer de autobuz!


Donnie Brasco (1997) - IMDB 7.7


Crima, Drama


Un agent sub acoperire FBI se infiltreaza in mafie si realizeaza ca se identifica mai mult cu viata de mafiot, in detrimentul celei de politist. Al Pacino, Johnny Depp si Michael Madsen joaca in acest film cu mafioti, nominalizat la Oscar!

Vizionare placuta!


7.379 afișări0 comentarii

Comentarios


Film sau Serial?

bottom of page