top of page

Cele mai bune filme cu crime pe care trebuie sa le vezi acum, disponibile pe HBO Max - Partea II!

Continuam seria filmelor pentru iubitorii genului Crima, cu partea a doua! Ca si in primul articol, toate filmele de mai jos sunt disponibile pe HBO Max. Haideti sa le descoperim impreuna.


Memento (2000) - IMDB 8.4


Mister, Thriller


Regizorul Christopher Nolan a castigat recunoastere internationala cu acest thriller de mister care spune povestea unui barbat pe nume Leonard (Guy Pearce) cu o forma rara de pierdere a memoriei, care incearca sa gaseasca ucigasul sotiei sale. Povestita intr-un stil neconventional, in care naratiunea este infatisata in cronologie inversa, permitand publicului sa descopere misterul intr-o maniera similara cu modul in care Leonard percepe lumea si, de asemenea, permitand dezvaluirea indiciilor si a motivatiilor personajelor intr-un mod unic. Un film nominalizat la 2 premii Oscar.


City of God (2002) - IMDB 8.6


Crima, Drama


In mahalalele din Rio, drumurile a doi copii diverg, in timp ce unul dintre ei se lupta sa devina fotograf, iar celalalt un interlop. Un film cu 76 de premii castigate si nu mai putin de 4 nominalizari la Oscar.


Training Day (2001) - IMDB 7.7


Crima, Drama, Actiune


Castigator al unui premiu Oscar, filmul spune povestea unui politist incepator care isi petrece prima zi ca ofiter de narcotice din Los Angeles alaturi de un detectiv necinstit care nu este ceea ce pare a fi. Un film cu Denzel Washington si Ethan Hawke.


Reservoir Dogs (1992) - IMDB 8.3


Crima, Thriller


Cand un simplu furt de bijuterii merge groaznic de rau, criminalii care supravietuiesc incep sa suspecteze ca unul dintre ei este un informator al politiei. Un film regizat de Quentin Tarantino.


Goodfellas (1990) - IMDB 8.7


Crima, Drama, Biografie


Castigator al unui premiu Oscar, filmul spune povestea lui Henry Hill si viata lui in mafie, acoperind relatia cu sotia Karen Hill si cu partenerii din mafie Jimmy Conway si Tommy DeVito, in sindicatul criminal italo-american.


The Departed (2006) - IMDB 8.5


Crima, Drama, Thriller


"Good Or Bad?

Costello: "When You're Facing A Loaded Gun, What's The Difference?"


Castigator al premiului Oscar pentru cel mai bun film din anul 2006. Matt Damon, Leonardo DiCaprio si Jack Nicholson intr-o productie de exceptie. Un politist sub acoperire si o "cartita" din politie incearca sa se identifice in timp ce se infiltreaza intr-o banda irlandeza din South Boston.

Acest film se regaseste si in articolele:


Vizionare placuta!

1.409 afișări0 comentarii

Film sau Serial?

bottom of page