top of page

Tot ce stim: premiile Oscar 2023 - Toate cele 23 de categorii vor fi difuzate live la televizor!

Academia de Arte si Stiinte Cinematografice a anuntat faptul ca cea de-a 95-a editie anuala a premiilor Oscar va avea loc in martie 2023, urmand ca evenimentul sa fie tinut din nou la emblematicul Dolby Theatre de la Hollywood. Mai mult decat atat, Jimmy Kimmel a fost confirmat ca gazda pentru gala Oscar a anului 2023.



Care sunt nominalizatii la premiile Oscar 2023?


Nominalizarile nu au fost inca anuntate, dar premiile Oscar din 2023 vor onora cele mai bune si mai strălucitoare filme lansate in 2022. The Whale, The Fabelmans, Elvis si Everything Everywhere All at Once sunt concurenti puternici pentru trofee de top. Lista oficiala va fi dezvaluita in Ianuarie 2023.

scena din "Everything Everywhere All At Once"


Poate de aceasta data Will Smith nu va mai plesni pe nimeni!


Urmare incidentului din 2022 de la Oscaruri, in cadrul caruia Will Smith l-a plesnit pe Chris Rock dupa ce acesta a facut niste glume nesarate la adresa fostei sale sotii, organizatorii vor lua masuri sporite referitoare la evitarea acestui gen de incident neplacut.


Care este data exacta in care va avea loc ceremonia premiilor?


Producatorii executivi Glenn Weiss si Ricky Kirshner de la White Cherry Entertainment vor produce premiile Oscar, iar Weiss revine, pentru al optulea an consecutiv, ca regizor al show-ului. Cea de-a 95-a editie a Premiilor Academiei va avea loc pe 12 martie 2023. Ceremonia va fi televizata in direct pe postul de televiziune americana ABC si simultan in peste 200 de tari si teritorii din intreaga lume.



47 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page