top of page

Transformers: Rise of The Beasts - Cand apare, trailer si tot ce stim despre noul film Transformers!

Transformers este o serie de filme de actiune SF bazate pe franciza Transformers din anii 1980. Michael Bay a regizat primele cinci filme: Transformers, Revenge of the Fallen, Dark of the Moon, Age of Extinction si The Last Knight, si a servit ca producator pentru filme ulterioare.


Primul Transformers (2007), cel mai bun film din serie


Primul film Transformers din seria mentionata mai sus a fost si cel mai bun - a fost filmul care l-a promulgat pe Shia LaBeouf in randul celor mai buni actori de la Hollywood, a fost filmul in care l-am cunoscut pe Bumblebee (no spoiler), dar mai presus de astea, a fost un super film de actiune. Va putea oare noul film sa-l depaseasca sau va fi...inca un film Transformers?


Care este povestea din noul film?


Amplasat in anii 1990, Transformers: Rise of the Beasts va duce povestea intr-o aventura plina de actiune, in timp ce Maximalii, Predaconii si Terrorconii se alatura bataliei dintre Autoboti si Decepticoni de pe Pamant. Noah, un tanar ager din Brooklyn, si Elena, o cercetatoare de artefacte talentata, sunt implicati in conflict, in timp ce Optimus Prime si Autobotii se confrunta cu un nou dusman terifiant, inclinat spre distrugerea lor, numit Scourge.


Cand este programat sa apara?


Filmul va avea premiera oficiala pe 9 Iunie 2023 (in Statele Unite) si cel mai probabil la scurt timp dupa aceea va ajunge si la noi la cinema. Nu se cunosc inca date cu privire la posibila colaborare dintre producatorii filmului si una dintre, deja celebrele, platforme de streaming video.


Vezi trailerul mai jos!


270 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page