top of page

Unde mai vedem filme si seriale in afara de Netflix si HBO Max? Alternative platite dar si gratis!

Poate ca uneori titlurile de pe Netflix sau HBO Max devin repetitive si pare ca nu mai apare nimic nou. Sau poate nu vrei sa platesti pentru a viziona filmele si serialele tale preferate. In orice caz, acest articol iti va detalia variantele alternative pe care le poti utiliza in detrimentul celebrelor platforme. Sa incepem.



1. Amazon Prime Video


Cost: 13.99 lei / luna


Amazon si-a lansat propria platforma de streaming acum mult timp (prin 2005), dar a ajuns doar de curand si pe la noi. Cu toate acestea, este in prezent una dintre cele mai ieftine alternative la Netflix si HBO si are o baza de date de filme si seriale impresionanta. Pentru inscriere, viziteaza primevideo.com si te poti bucura de celebra platforma cu preturi incepand de la 13.99 lei / luna (3 euro/luna).

In plus, beneficiezi si de 30 de zile perioada de proba si daca nu iti place ceva, poti renunta oricand. Cu foarte multe filme titluri originale Amazon Prime (The Man in The High Castle, The Boys, The Terminal List, etc), oferta de pret este una foarte buna.


2. Disney+


Cost: 29.99 lei / luna (sau mai ieftin, 299 ron / an)


Disney+ este platforma de streaming pentru divertisment de la Disney, care inglobeaza casele Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic si multe altele.

Disney+ are o serie de beneficii incluse in prețul abonamentului standard:

- Filme si seriale exclusive pe care nu le puteti vedea in alta parte, scurtmetraje excelente si documentare foarte bune

- Posibilitatea de a descarca nelimitat filme si seriale pe 10 dispozitive si 7 profiluri diferite

- Streaming de filme la calitate 4K cu suport Dolby Vision si Dolby Atmos pe dispozitive compatibile fara costuri suplimentare


3. Rakuten TV


Cost: Gratis (anumite titluri) | Cost per film/serial


Rakuten TV nu este o platforma de streaming clasica, cel putin in ceea ce priveste modalitatea de plata. Platforma are atat filme si seriale gratis (dar pe care le poti vedea cu reclame, similar cu Youtube) dar si platite. Diferenta fata de Netflix sau HBO Max este ca la Rakuten TV nu platesti abonament lunar ci platesti pentru fiecare film sau serial pe care il vizionezi (ceea ce pentru unele persoane poate fi un mare avantaj).

Ai posibilitatea sa platesti pentru inchirierea filmului sau serialului preferat (si sa-l vizionezi intr-o anumita perioada) sau sa-l cumperi si sa-l vezi cand doresti.


4. Google Play Movies


Cost: Pret per film/serial


Nu este neaparat un serviciu de streaming, dar populara platforma de jocuri si aplicatii Android, ofera posibilitatea de a cumpara si viziona filme si seriale direct pe telefonul sau tableta ta.


5. Plex TV


Cost: Gratuit


Cu peste 50.000 de titluri de filme si seriale disponibile si peste 250 de posturi TV live (nu stim exact cate si functioneaza in RO), Plex TV este un site de filme gratis bun - o alternativa neplatita excelenta la HBO sau Netflix. Au si aplicatie, deci poti viziona usor si de pe telefon / tableta, atat timp cat ai internet. Nu va asteptati sa aiba cele mai noi titluri, dar hei, este gratis.


6. Site-uri de filme online


Cost: Gratuit


Nu vom detalia aceasta sectiune foarte mult - o simpla cautare Google va va dezvalui o sumedenie de site-uri care ofera filme online gratuit (majoritatea si subtitrate in romana). Atentie doar la site-urile obscure, care va pot fura datele personale sau care sunt efectiv pline doar de reclame.


Concluzie


In prezent, pentru Romania, nu sunt foarte multe alternative la Netflix si HBO Max - cu toate acestea foarte multe platforme de streaming disponibile in Statele Unite planuiesc lansari si la noi in tara (Hulu, Sling Tv, etc.) dar despre acestea detaliam intr-un articol separat.


19.036 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page