top of page

Vrei sa vezi gratuit gala premiilor Oscar 2024? Afla aici cum!

Premiile Oscar, cunoscute oficial sub numele de Premiile Academiei, reprezintă una dintre cele mai prestigioase și cele mai vechi ceremonii de decernare a premiilor din industria filmului. Instituite de Academia de Arte și Științe ale Cinematografiei (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) în 1929, premiile au fost create pentru a recunoaște excelența în cinematografie, inclusiv performanțele actorilor, regizorilor, producătorilor și altor profesioniști din domeniu.

Ceremonia Premiilor Oscar este organizată anual în Los Angeles, California, și este transmisă la nivel mondial, fiind urmărită de milioane de oameni din întreaga lume. Procesul de votare pentru nominalizări și pentru câștigători este gestionat de membrii Academiei, care sunt profesioniști din industria filmului și care sunt invitați să voteze în funcție de realizările lor și de expertiza lor în domeniu.


Cand are loc gala premiilor Oscar 2024?


In Romania, gala premiilor Oscar va fi difuzata la ora 01:00 dimineata, luni pe 11 Martie. Vezi mai jos cine are drepturi de difuzare si cum puteti viziona gratuit gala.

Unde poti urmari live si gratuit gala Oscar in Romania?


In Romania, aparent doar cei de la Voyo transmit live gala premiilor Oscar - ceea ce automat presupune achizitionarea unui abonament la ei - si noi nu vrem asta, cel putin nu doar pentru o seara / gala.

Astfel, exista varianta sa iti faci un abonament de test (de 7 zile) gratuit la cei de la voyo si apoi (daca nu iti place continutul lor) sa il anulezi (Vezi mai jos foto).

Pro Cinema difuzeaza un rezumat al galei premiilor Oscar la televizor!


Marti, 12 Martie intre orele 20:30-22:30 canalul tv Pro Cinema va difuza un rezumat amplu al premiilor Oscar, daca ai avut chef sa stai noaptea tarziu sa le urmaresti live sau daca nu vrei sa te incurci deloc cu cei de la Voyo.


Enjoy!

Tags: filme bune, top filme, filme de oscar, premiile oscar 2024, premiile oscar 2023, gala oscar 2023, gala oscar 2024, unde vedem premiile oscar, unde urmarim premiile oscar 2024, unde poti vedea premiile oscar 2024, ce film vedem, ce filme vedem

Film sau Serial?

bottom of page