top of page

Ce filme vedem la TV pe 24 Ianuarie 2023? Ghid pentru toata ziua!

Ahh, zi libera ce pica in timpul saptamanii! Daca nu esti deja intr-un mini concediu si ai chef doar sa stai tolanit pe canapea si sa nu-ti pierzi ore intregi cautand un film pe Netflix, atunci mai jos regaseste cateva filme bune pe care sa le vezi pe parcursul zilei de 24 Ianuarie (Unirea Principatelor Romane). Sa incepem!


Legends of The Fall / Legendele Toamnei (1994) - IMDB 7.5

ora 10:20, Filmcafe


Drama, Razboi, Romantic


Daca esti cat de cat matinal, poti sa prinzi la TV un super film, castigator al unui premiu Oscar, cu Brad Pitt si Anthony Hopkins in rolurile principale! La inceputul anilor 1900, trei frati si tatal lor care traiesc in salbaticia indepartata din tinutul Montana sunt testati de tradare, istorie, dragoste, natura si razboi.


B.D. in Alerta (1971) - IMDB 8.6

ora 12:00, TVR 1


Comedie, Actiune


In 1971, trei infractori stangaci sunt eliberati din inchisoare, dar se afla in centrul a doua cazuri de spalare de bani si infractiune. Un film romanesc pentru o zi romaneasca!


Citeste si:



Waitress (2007) - IMDB 7.0

ora 16:10, Film Now


Comedie, Drama, Romantic


Jenna este o chelnerita din sudul Americi, insarcinata si nefericita in casnicia ei. Intalnindu-se cu noul venit in orasul ei, aceasta intra intr-o relatie putin probabila care i se arata ca o ultima sansa la fericire.



Dream Horse (2020) - IMDB 6.9

ora 20:00, Film Now


Comedie, Biografic


Dream Alliance este un cal de curse crescut de barmanul Jan Vokes. Fara experienta, Jan isi convinge vecinii sa contribuie pentru a ajuta la cresterea lui Dream in speranta ca va putea concura cu caii de elita la cursele profesioniste de cai.


The Ring (2020) - IMDB 7.1

ora 22:10, Film Now


Horror, Thriller


Un film de referinta pentru genul horror - un film care ne-a marcat adolescenta si despre care vorbeam saptamani la rand cand eram la liceu! Un jurnalist trebuie sa investigheze o caseta video misterioasa care pare sa provoace moartea cuiva la o saptamana dupa ce o vizioneaza. Sa nu ratati varianta japoneza Ringu!



Pitch Black (2020) - IMDB 7.1

ora 00:40, Film Cafe


Actiune, Horror, Science Fiction


O nava de transport se prabuseste si isi lasa echipajul blocat pe o planeta desertica locuita de creaturi insetate de sange care ies la vanatoare in timpul unei eclipse.


Citeste si:




361 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page