top of page

3 filme exceptionale de vazut la TV in acest weekend! (27-29 Ianuarie 2023)

Stiti deja povestea - n-ai chef sa te uiti pe Netflix, HBO Max, etc. Vrei doar sa te relaxezi la televizor, ba chiar iti plac si reclamele pentru ca iti dau ocazia sa iei o pauza, sa mai faci o tura de popcorn si sa-ti torni un pahar de vin. Mai jos regaseste 3 filme super bune pe care sa le vezi in acest weekend - recomandari pentru vineri, sambata si duminica. Sa incepem.



Vineri - La Vita e Bella (1997) - IMDB 8.6

20:30, Pro Cinema


Drama, Comedie


Rar ne-a fost dat sa vedem un film italian atat de bun, iar cele 3 Oscaruri ne sustin afirmatia. Cand un chelner evreu si fiul sau devin victime ale Holocaustului, el foloseste un amestec perfect de vointa, umor si imaginație pentru a-si proteja fiul de pericolele din jurul taberei lor. Un film emotionant, o capodopera jucata exceptional de actorul Roberto Benigni.


Sambata - V for Vendetta (2005) - IMDB 8.2

22:00, TV 1000


Actiune, Drama


"There are no coincidences, only the illusion of coincidences"


Intr-o viitoare societate distopica britanica, un luptator pentru libertate cunoscut doar sub pseudonimul „V”, comploteaza sa rastoarne guvernul tiranic cu ajutorul lui Evey portretizata de Natalie Portman.


Duminica - The Last of the Mohicans (1992) - IMDB 7.7

20:00, Film Cafe


Actiune, Drama, Aventura


Castigator al unui premiu Oscar, "Ultimul Mohican" este un film care il are in rol principal pe Daniel Day-Lewis. In mijlocul unei batalii dintre Marea Britanie si Franta in America coloniala, indianul Hawkeye si echipa sa de cercetasi mohicani o protejeaza pe Cora, fiica unui ofiter britanic.

Citeste si:

1.546 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page