top of page

5 filme de iarna, perfecte de vizionat in sezonul rece!

A venit sezonul rece si ce poti face mai bine decat sa te arunci in canapea alaturi de patura aia pufoasa si o cana de ciocolata calda si sa te uiti la filme? Daca ai raspuns la fel ca si noi, sa stii ca mai jos am pregatit 5 filme de iarna sau cu specific de iarna, perfecte pentru acest sezon rece!


Sa incepem, zic.


Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) - IMDB 8.3


Drama, Romantic


Filmul a castigat un premiu Oscar si alte 73 de premii! Cu Kate Winslet si Jim Carreyt in rolurile principale filmul spune povestea unui cuplu care este supus unei proceduri medicale pentru a se sterge reciproc din amintiri pentru totdeauna, atunci cand relatia lor se inrautateste.


The Hateful Eight (2015) - IMDB 7.8


Crima, Drama, Mister


Samuel L Jackson, Kurt Russell, Tim Roth si Jennifer Jason Leigh joaca in acest film misterios, plin de rasturnari de situatie. Povestea: In plina iarna in Wyoming USA, un vanator de recompense si prizonierul sau isi gasesc adapost intr-o cabana locuita in prezent de o colectie de personaje nefaste.


Film prezent si in articolul:


Carol (2015) - IMDB 7.2


Drama, Romantic


Film nominalizat la 6 premii Oscar! O fotografa aspiranta dezvolta o relatie intima cu o femeie mai in varsta in New York-ul anilor 1950.


Cold Mountain (2003) - IMDB 7.2


Aventura, Drama, Romantic


Filmul este castigator al unui premiu Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar precum si al altor 20 de premii! Povestea: In ultimele zile ale Razboiului Civil American, un soldat ranit porneste intr-o calatorie periculoasa inapoi acasa la Cold Mountain, Carolina de Nord, pentru a se reuni cu iubita sa.


The Holiday (2006) - IMDB 6.9


Comedie, Romantic


Două femei care au probleme cu barbatii fac schimb de locuinte in prag de sarbatori (desi locuiesc in tari diferite), unde fiecare dintre ele gasesc ceva neasteptat. Un film foarte dragut, perfect de vizionat cu iubitul/iubita intr-o seara friguroasa!


Vizionare placuta!





845 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page