top of page

Ti-a placut de el in Fight Club? Top cele mai bune filme cu Brad Pitt!

William Bradley „Brad” Pitt s-a nascut pe 18 decembrie 1963 in Shawnee, Oklahoma si a crescut in Springfield, Missouri, alaturi de Jane Etta Pitt (nascuta Hillhouse), consilier scolar si William Alvin „Bill” Pitt, directorul unei companii de camioane. In liceu, Pitt a fost implicat in sport, dezbateri, guvernarea studentilor si musicaluri scolare. Actorul a urmat cursurile Universitatii din Missouri, unde s-a specializat in jurnalism, cu accent pe publicitate.

Mai jos regasiti cele mai bune filme in care a jucat celebrul actor!


Fight Club (1999) - IMDB 8.8


Drama


Fight Club este un film american din 1999 regizat de David Fincher in care apar nume foarte mari precum Edward Norton si Helena Bonham Carter in rolurile principale (pe langa Brad, evident). Se bazeaza pe romanul cu acelasi nume din 1996 al lui Chuck Palahniuk. Norton joaca rolul unui povestitor fara nume, care este nemultumit de viata si in special de job-ul lui de corporatist la nivel de anii 90'. El formeaza un club (nu stricam surpriza) cu Brad Pitt si devine implicat intr-o relatie cel putin dubioasa cu Bonham Carter.

Filmul este prezent si in articolul:


Se7en (1995) - IMDB 8.6


Crima, Mister, Drama


Pregateste-te sa fii mind-blown (cu mintea explodata cum s-ar traduce la liber in romana) si sa nu te misti din canapea timp de 2h7min! Doi detectivi, un incepator si un veteran, vaneaza un criminal in serie care foloseste cele sapte pacate capitale drept motive pentru crimele sale.


The Departed (1995) - IMDB 8.6


Crima, Drama, Thriller


"Good Or Bad?

Costello: "When You're Facing A Loaded Gun, What's The Difference?"


Castigator al premiului Oscar pentru cel mai bun film din anul 2006. Matt Damon, Leonardo DiCaprio si Jack Nicholson intr-o productie de exceptie. Un politist sub acoperire si o "cartita" din politie incearca sa se identifice in timp ce se infiltreaza intr-o banda irlandeza din South Boston.

Film prezent si in articolul:



Inglorious Basterds (2009) - IMDB 8.3


Aventura, Drama, Razboi


"I'm putting together a special team.We're gonna be doing one thing, and one thing only.Killing nazis!"


Castigator al unui premiu Oscar si al altor 133 de premii cinematografice!


In Franta ocupata de nazisti in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, un plan de asasinare a liderilor nazisti de catre un grup de soldati evrei americani coincide cu planurile de razbunare ale unui proprietar de teatru.


Snatch (2000) - IMDB 8.2


Crima, Comedie


Promotori de box fara scrupule, case de pariuri violente, un gangster rus, talhari amatori incompetenti si bijutieri presupus evrei lupta pentru a gasi un diamant nepretuit furat. O capodopera de film, ce mai!



12 Years a Slave (2013) - IMDB 8.1


Drama, Istoric, Biografie


Filmul este castigator al 3 premii Oscar! Pe langa cele 3 premii castigate, vine si cu o suita de super actori: Michael Fassbender, Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor si Sarah Paulson. In Statele Unite de dinainte de razboi, Solomon Northup, un negru liber din statul New York, este rapit si vandut ca sclav.


12 Monkeys (1995) - IMDB 8.0


Mister, Sci-Fi, Thriller


“I am insane. And you are my insanity.”


Intr-o lume din viitor devastata de boli, un condamnat este trimis inapoi in timp pentru a aduna informatii despre virusul creat de om care a distrus cea mai mare parte a populatiei umane de pe planeta.



Vizionare placuta!




1.205 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page