top of page

Cand apare partea a doua a filmului Dune? Unde il vom putea viziona?

Este unul dintre filmele pe care le asteptam cel mai mult in acest an. O continuarea care speram noi ca va elucida si corecta istoria cartilor Dune, pe care au cam bestelito in prima parte. Un prim film excelent insa, din punct de vedere regie si actori.


Care este povestea din spatele Dune 2?


Plot oficial: Un baiat devine Mesia nomazilor pe o planeta pustie cu viermi gigantici periculosi, care protejeaza o marfa numita Spice. Spice transforma oamenii in calatori, mistici si nebuni. Ce pret va plati oare pentru a deveni noul conducator al universului lor?


Cand va fi lansat noul film Dune?


Dune 2 trebuia initial sa fie lansat pe 20 Octombrie 2023, inainte de a fi amanat cu o luna pana la 17 Noiembrie 2023. Filmul a fost apoi mutat cu doua saptamani inainte, data finala de lansare oficiala ramanand 3 Noiembrie 2023 (in cinematografe).


Dune partea 2: va fi lansat si online pe platformele de streaming?


Avand in vedere faptul ca regizorul filmului, Denis Villeneuve nu prea este pe aceeasi lungime de unda cu strategiile celor de la Warner Bros, cel mai probabil Dune 2 nu va fi difuzat pe HBO Max in aceeasi zi in care va ajunge si in cinematografe, dar cu siguranta va ajunge ulterior pe celebra platforma. Acum, asta nu inseamna ca nu veti putea viziona filmul din confortul propriei case, dar va trebui sa asteptati ceva timp inainte ca acesta sa fie disponibil online.

Citeste si:


1.399 afișări0 comentarii

Comentários


Film sau Serial?

bottom of page