top of page

Joker 2: cand apare, povestea si tot ce trebuie sa stii despre partea a doua a celebrului film!

Ohh da! Cine este entuziasmat cu privire la acest articol? Noi abia asteptam sa vedem continuarea celebrului film castigator al 2 premii Oscar! Noul film se va numi oficial "Joker: Folie a Deux" - cat de tare? Vezi mai jos toate detaliile!


Pentru cine nu stia!


Pentru cine nu stia deja, "Joker" este un film american din 2019, regizat de Todd Phillips, care il are pe prolificul Joaquin Phoenix in rolul principal. Filmul este o reimaginare a originii personajului Joker din universul DC Comics si prezinta povestea lui Arthur Fleck, un comediant esuat din Gotham City, care se transforma intr-un criminal instabil si psihotic.


Oscar pentru Joaquin Phoenix!


Joaquin Phoenix a primit laude pentru interpretarea sa din primul film, castigand premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal. Filmul a primit, de asemenea, recenzii pozitive din partea criticilor si a fost un mare succes comercial. Cu toate acestea, filmul a starnit si controverse din cauza portretizarii violentei si a bolilor mentale, iar unele persoane l-au criticat pentru faptul ca ar fi prea desensibilizant sau pentru ca ar fi putut incuraja comportamentul imitativ.


Lady Gaga va juca in Joker 2


Nu stim daca stiati sau nu, dar un lucru este cert: Lady Gaga va juca in a doua partea a filmului castigator de Oscar, Joker. Si nu va juca orice personaj, ci unul iconic: Harley Quinn - sau cel putin asa banuim din poza aparuta in social media pe 14 Februarie 2023. Vezi mai jos fotografia pe care a postat-o regizorul Todd Phillips pe Twitter, cu Lady Gaga in rolul lui Harley Quinn, alaturi de Joker (Joaquin Phoenix).


Cine va mai juca in Joker 2?


Deloc surprinzator, Joaquin Phoenix va continua sa ne incante in rolul lui Arthur Fleck. Jokerul din 2019 a inclus o distributie excelenta de vedete, precum Frances Conroy, Robert De Niro si Zazie Beetz. Cand vine vorba de actorii din cel de-al doilea film, nu exista multe informatii disponibile. Bineinteles, asa cum am scris mai sus, Lady Gaga va juca alaturi de Joaquin!


Joker 2: povestea si cand apare!


Inca nu se stiu foarte multe detalii despre poveste sau ce tema va aborda in mod concret noul film, insa, judecand dupa titlu, Folie á Deux filmul va inclina balanta spre explorarea relatiei dintre Harley Quinn si Joker - este greu de spus care parte din relatia celor doi va fi abordata, deoarece dragostea lor este una extrem de lunga dar totodata extrem de toxica.

In acest moment, data oficiala de lansare pare destul de departe dar nu ne descurajam. Filmul este programat sa fie lansat oficial pe 4 Octombrie 2024. Noi il asteptam cu drag - intre timp, va recomandam multe alte filme excelente pe site-ul nostru!


Citeste si:306 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page