top of page

Recomandare film: Constantine (2005) - daca nu l-ai vazut, acum e momentul! Vezi aici unde!

"Constantine" este un film de actiune SF in regia lui Francis Lawrence, lansat in 2005 si bazat pe personajul DC Comics, John Constantine. Filmul ii are in rolurile principale pe Keanu Reeves, Rachel Weisz si Shia LaBeouf.

Povestea urmareste aventurile lui John Constantine, un detectiv ocultist care incearca sa castige iertarea lui Dumnezeu prin lupta impotriva fortelor malefice. Cand Angela Dodson (Rachel Weisz) il contactează in legatura cu moartea misterioasa a surorii sale, Constantine isi da seama ca ea este in pericol si incepe sa investigheze cazul. In timp ce se lupta cu demonii si incearca sa evite iadul, Constantine trebuie sa isi salveze sufletul si sa gaseasca o solutie pentru a-l salva si pe al Angelei.

Keanu Reeves face un rol excelent in pielea lui John Constantine, afisand un personaj rece si calculat, dar de asemenea si vulnerabil. Rachel Weisz este, de asemenea, excelenta in rolul Angelei Dodson, iar Shia LaBeouf adauga o nota comica in rolul lui Chas Kramer, ajutorul lui Constantine. Regia si efectele speciale sunt impresionante, creand o lume intunecata si plina de pericole. Filmul are un ritm alert si actiunea este bine orchestrata. De asemenea, coloana sonora este excelenta si se potriveste perfect cu atmosfera intunecata a filmului.

"Constantine" este un film excelent, bine realizat, cu un casting fabulos, efecte speciale impresionante si o poveste captivanta. Daca iti plac filmele cu tematica oculta, "Constantine" este un must-see.


Unde putem vedea filmul Constantine?


Celebrul film este disponibil spre vizionare pe populara platforma de streaming de filme si seriale HBO Max sau pe site-urile de filme online.


Vizionare placuta!

Citeste si:1.069 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page