top of page

Netflix: Cum activezi controlul parental pentru ca cei mici sa nu vada filme pentru adulti?

Controlul parental este un instrument extrem de util, mai ales pentru familiile cu copii. Activarea acestei functii pe Netflix se realizeaza relativ usor si va va ajuta sa feriti copiii de filme si seriale nepotrivite varstei lor. Vedeti mai jos cum se activeaza restrictiile de vizionare pe Netflix.


Cum activati restrictiile de vizionare pentru perioadele in care cei mici se uita pe Netflix?


Prima metoda de restrictionare a continutului nepotrivit pentru cei mici este sa intrati in contul dumneavoastra Netflix --> Your Account (Cont) si sa rulati pana ajungeti la profil si control parental --> apoi accesati Viewing Restrictions (Restrictii de vizionare) cum am evidentiat in poza de mai jos.

Apoi este necesar sa reintroduceti parola contului dumneavoastra Netflix, pentru a confirma faptul ca dumneavoastra sunteti detinatorul contului (foto jos).

Apoi alegeti pentru ce varsta doriti ca Netflix sa afiseze continut - aveti mai multe optiuni: 7 ani / 13 ani / 16 ani / si peste 18 ani. Aveti de asemenea optiunea de a bifa casuta Netflix Kids care va ajusta automat aparitia doar a filmelor si serialelor potrivite pentru copii. In plus, aveti posibilitatea de a elimina nominal anumite productii daca considerati ca acestea sunt nepotrivite (vezi foto jos).


Varianta alternativa: Creati un cont Netflix Kids


Daca detineti un abonament Netflix de grup si aveti un loc disponibil in grup, puteti crea un cont Netflix pentru copii. Pur si simplu creati un cont nou la care veti selecta optiunea Netflix Kids. Ulterior, cei mici vor stii ca au contul lor si ca doar acolo au voie sa urmareasca productiile Netflix.


Citeste si:


114 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page