top of page

Recomandare super film horror mai putin cunoscut, cu Michael Fassbender in rol principal!

"Eden Lake" este un film britanic din 2008, regizat de James Watkins si avandu-i in rolurile principale pe Michael Fassbender si Kelly Reilly. Acest film a fost aclamat de critici si a castigat mai multe premii la festivaluri de film.

Actiunea filmului are loc in jurul unei escapade romantice intr-un lac izolat din Anglia. Steve (Michael Fassbender) si Jenny (Kelly Reilly) sunt un cuplu tanar care pleaca in weekend la camping intr-un lac izolat, dar isi dau seama ca nu sunt singuri acolo. Ei se confrunta cu o grupare de adolescenti violenti si sadici care ii terorizeaza, transformand escapada lor intr-un cosmar.

"Eden Lake" a fost laudat pentru interpretarea excelenta a actorilor, regia precisa si eficienta, dar si pentru suspansul si tensiunea psihologica care pastreaza publicul captiv in fiecare moment al filmului. Filmul abordeaza si teme sociale sensibile, cum ar fi violenta juvenila, marginalizarea sociala si razbunarea.

Este un film brutal si intens, care nu este recomandat pentru cei slabi de inger. Dar pentru cei care cauta un film de groaza autentic si bine realizat, "Eden Lake" este cu siguranta unul dintre cele mai bune din genul sau.


Citeste si:


5.150 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page