top of page

Top 5 cele mai bune filme de familie Netflix pe care sa le vedeti impreuna!


Cum poti sa-ti petreci cel mai bine timpul alaturi de cei dragi, daca nu cu un film bun de familie? Am pregatit mai jos un top 5 filme de familie pe care sa le vedeti impreuna cu cei dragi - In plus, toate filmele sunt disponibile pe Netflix.


The Adam Project (2022) - IMDB 6.7


Actiune, Aventura, Comedie


Dupa ce a "aterizat" accidental in anul 2022, pilotul de lupta Adam Reed face echipa cu Eul sau de 12 ani pentru o misiune de salvare a viitorului. Un film in care Ryan Reynolds chiar face un rol foarte bun.


Klaus (2019) - IMDB 8.1


Animatie, Aventura, Comedie


Uitati-va cu incredere la acest film chiar daca nu sunteti fanii genului animatie - filmul a fost nominalizat la Oscar. Un simplu act de bunatate poate face minuni, chiar si intr-un loc inghetat, indepartat.

Cand noul postas al lui Smeerensburg, Jesper, se imprieteneste cu producatorul de jucarii Klaus, darurile lor topesc o cearta veche si ofera o experienta plina de traditii de sarbatori.


The Boy Who Harnessed The Wind (2019) - IMDB 7.6


Drama, Istoric, Biografic


Impotriva tuturor probabilitatilor, un baiat de treisprezece ani din Malawi inventeaza o modalitate inedita de a-si salva familia si satul de foamete.


Paddington (2014) - IMDB 7.3


Aventura, Comedie


Un film nominalizat la 2 premii BAFTA. Un tanar urs peruan calatoreste la Londra in cautarea unui camin. Pierdut si singur in gara Paddington, el intalneste familia Brown, care ii ofera un refugiu temporar.


Castigator al 5 premii Oscar: Hugo (2011) - IMDB 7.5


Aventura, Drama


DISPONIBIL PE HBO MAX: Desi este singurul film din top care nu este disponibil (momentan) pe Netflix, este un film extraordinar pe care nu trebuie sa-l ratati. In Parisul anilor 1930, un orfan care traieste in ceasul unei gari este prins intr-un mister care il va ajuta sa descopere totul despre tatal sau.


Vizionare placuta!31.451 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page