top of page

Top 10 filme cu Christian Bale - Partea II!


Daca n-ai citit prima parte, o poti face aici:



In alte ordine de idei, putem continua articolul initial.


6. The Fighter (2010) - IMDB 7.8


Actiune / Biografie / Drama


Bazat pe povestea lui Micky Ward, un pugilist in varsta care incearca sa scape de umbra fratelui sau mai mare, mai faimos, dar tulburat, si sa-si incerce propria sansa la maretie. Un film cu Christian Bale si Mark Wahlberg care a castigat 2 premii Oscar.


7. The Machinist (2004) - IMDB 7.7


Thriller / Drama


Rolul pentru care Christian Bale a facut un efort enorm, slabind mai multe kilograme decat i-au permis medicii si urmand regimuri stricte severe. Un film mai putin cunoscut (in relatie cu primele 6 filme din top) in care Christian demonstreaza cat de implicat este in ceea ce face.

Povestea: Un muncitor din industrie care nu a dormit mai bine de un an incepe sa se indoiasca de propria sanatate mintala.


8. 3:10 To Yuma (2007) - IMDB 7.7


Actiune / Crima / Drama


Un fermier accepta sa tina ostatic un haiduc capturat care asteapta un tren pentru a merge la tribunal in Yuma. Urmeaza o batalie a vointelor, in timp ce infractorul incearca sa-l "faca" psihic pe fermier.


9. Rescue Dawn (2006) - IMDB 7.3


Aventura / Razboi / Biografie


Lupta epica de supravietuire a unui pilot de avion de lupta american, dupa ce acesta a fost doborat intr-o misiune peste Laos in timpul razboiului din Vietnam.


10. Equilibrium (2002) - IMDB 7.3


Actiune / Drama / Fictiune


Intr-un viitor opresiv, in care toate formele de sentimente sunt ilegale, un om responsabil cu aplicarea legii se ridica pentru a rasturna sistemul si statul.


BONUS: American Psycho (2000) - IMDB 7.6


Actiune / Crima / Horror


Patrick Bateman, un directorde banca extrem de bogat din New York, isi ascunde ego-ul psihopat alternativ de colegii si prietenii sai, in timp ce se adanceste in fanteziile sale violente si hedoniste.

Vizionare placuta!


3.037 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page