top of page

Top 10 cele mai bune filme cu Christian Bale - Partea I!

Christian Bale este unul dintre cei mai buni actori nu doar de la Hollywood, ci din lume. De la transformari fizice incredibile pana la 1 premiu Oscar si alte 82 de succese cinematografice, Christian Bale este un actor complet. Unde mai pui ca majoritatea filmelor in care joaca roluri principale au cele mai bune recenzii si note peste 7-8 pe IMDB de la sute de mii de oameni.

Conform wikipedia, Christian Charles Philip Bale (nascut la 30 ianuarie 1974) este un actor englez. Cunoscut pentru versatilitatea sa si transformarile fizice pentru roluri, el a jucat roluri principale in filme de aproape toate genurile. Revista Forbes l-a clasat drept unul dintre cei mai bine platiti actori in 2014.


De aceasta data n-am putut cuprinde cele mai bune filme intr-un top 5, mai scurt. Chiar si pentru acest top 10 am avut ceva de furca, astfel ca l-am impartit in doua parti sa fie mai usor de citit. Asadar, enjoy!


1. Batman Begins (2005) - IMDB 8.2


Actiune / Crima / Drama


Filmul care a inceput totul - filmul care a dezvaluit o pleiada de actori fenomenali - filmul pe care trebuie sa-l vezi indiferent daca stii cine este Batman sau nu.

Povestea: Dupa ce se antreneaza cu mentorul sau, Batman isi incepe lupta pentru a elibera Gotham City de coruptie.


2. The Dark Knight (2008) - IMDB 9.0


Actiune / Crima / Drama


Unul dintre filmele cu cea mai mare nota pe IMDB. Un film care a castigat 2 Oscaruri si alte 160 de premii. Un Christian Bale exceptional si un Heath Ledger LEGENDAR.

Povestea: Cand amenintarea cunoscuta sub numele de Joker face ravagii si haos asupra oamenilor din Gotham, Batman trebuie sa accepte unul dintre cele mai mari teste psihologice si fizice ale capacitatii sale de a lupta impotriva nedreptatii.


3. The Dark Knight Rises (2012) - IMDB 8.4


Actiune / Drama


La opt ani dupa domnia lui Joker, Batman, impreuna cu enigmatica Selina Kyle, este fortat sa revina din exil si sa salveze Gotham City de brutalul terorist de gherila Bane.


4. The Prestige (2006) - IMDB 8.5


Mister / Drama


Dupa un accident tragic, doi magicieni din Londra anilor 1890 se angajeaza intr-o competitie pentru a crea iluzia suprema in timp ce sacrifica tot ce au pentru a se depasi unul pe celalalt. Un film in care Christian Bale joaca alaturi de Hugh Jackman si Scarlet Johansson.


5. Ford v Ferrari (2019) - IMDB 8.1


Actiune / Biografie / Drama


Castigator al doua premii Oscar. Inginerul auto american Carroll Shelby si soferul Ken Miles se lupta cu interferenta corporativa si cu legile fizicii pentru a construi o masina de curse revolutionara pentru Ford, cu scopul de a invinge Ferrari la cursa Le Mans din 1966.


4.384 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page