top of page

Top 5 seriale Netflix scurte, pe care sa le vezi la birou sau cand lucrezi de acasa!

Ai o pauza de 20 de minute? Sau poate vrei sa vezi mai multe episoade in pauza de masa dar nu ai timp de un serial de 1 ora per episod? Ei bine, atunci acest top poate fi exact ce ai nevoie. Am ales pentru voi cele mai bune 5 seriale scurte pe care le poti viziona la birou sau atunci cand lucrezi wfh - si partea cea mai buna: toate sunt disponibile pe Netflix!

Sa incepem, zic.


1. Love, Death & Robots (2019 - ) - IMDB 8.4


O colectie de povestiri animate care acopera diverse genuri, inclusiv science fiction, fantasy, horror si comedie.

Daca nu va place genul animatie, Love, Death + Robots este singura serie care va poate face sa va razganditi. Aceasta bijuterie ne aduce o compilatie de povestiri animate, care acopera mai multe genuri, cum ar fi fantezie, fictiune, horror si comedie. Fiecare episod a fost produs cu intentia de a fi usor de vizionat, avand intre 5 si 17 minute.


2. Bonding (2018 - 2021) - IMDB 7.1


O studenta din New York a carei identitate secundara este de dominatrix (dominatoare, in limbaj BDSM) isi atrage prietenul gay de la liceu pentru a fi asistentul ei. O serie cel putin captivanta prin cat de dubioasa este :)


3. The Office (2005 - 2013) - IMDB 9.0


Poate cel mai bun serial despre viata de birou, The Office este un testament al convietuirii intre colegi, pentru care ziua de lucru consta in ciocniri de ego, comportament nepotrivit si plictiseala maxima. Un serial cu 51 de premii, dintre care 5 premii Emmy.


4. The End of The F***ing World (2017 - 2019) - IMDB 8.1


Castigator al premiilor BAFTA in 2020James are 17 ani și este destul de sigur ca este psihopat. Alyssa, in varsta de 17 ani, este noua fata cool si capricioasa de la școala. Cei doi se conecteaza si ea il convinge sa plece intr-o calatorie in cautarea tatalui ei adevarat.


5. (eliminat intre timp din grila Netflix) Nurse Jackie (2009 - 2015) - IMDB 7.8


Fiti atenti la povestea asta: O asistenta dependenta de droguri se lupta sa gaseasca un echilibru intre cerintele slujbei ei frenetice la un spital din New York si o serie de drame personale - boom! Doar din descriere si iti vine sa-l incepi chiar acum, asa-i?



3.756 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page