top of page

Top cele mai bune filme din 2022 - Partea II


Continuam topul celor mai bune filme din 2022 cu partea II. Daca nu ai citit inca prima parte, o poti face aici:



Sa continuam, zic.



The Worst Person In The World - IMDB 7.8


Drama, Comedie, Romantic


Cronicile celor patru ani din viata lui Julie, o tanara care navigheaza in apele tulburi ale vietii ei amoroase si se lupta sa-si gaseasca drumul in cariera, determinand-o sa arunce o privire realista asupra cine este cu adevarat.


Aftersun - IMDB 7.7


Drama


Sophie reflecta asupra bucuriei este melancolica cu privire la o vacanta pe care a petrecut-o cu tatal ei cu 20 de ani in urma. Amintiri reale si imaginare umplu golurile din sufletul ei, in timp ce incearca sa impace imaginea tatalui pe care il cunostea cu cea a unui strain caruia trebuie sa ii zica tata.


Living - IMDB 7.6


Drama


In Londra anilor 1950, un functionar public lipsit de umor decide sa-si ia concediu pentru a experimenta cu adevarat viata dupa ce a primit un diagnostic sumbru.


Hit The Road - IMDB 7.3


Drama


Filmul urmareste o familie haotica, tandra, care se afla intr-o excursie printr-un peisaj montan framantandu-se cu privire la cainele lor bolnav si se enerveaza unul pe celalalt. Doar misteriosul frate mai mare este tacut.


Licorice Pizza - IMDB 7.2


Comedie, Romantic, Drama


Film nominalizat la 3 premii Oscar. Povestea lui Alana Kane si Gary Valentine care au crescut impreuna, trecand prin fiorii primei iubiri in Valea San Fernando, 1973.


Girl Picture - IMDB 7.1


Romantic


Trei tinere incearca sa sfideze peisajul intunecat de iarna din Finlanda. In acest proces, ele aleg sa viseze, sa jongleze intre realitate si fictiune, prietenie si relatii si incearca sa dea un scop propriei lor existente.


The Innocents - IMDB 7.0


Drama, Fantezie, Horror


In timpul verii nordice, un grup de copii isi dezvaluie puterile intunecate si misterioase atunci cand adultii nu se sunt prin preajma. In acest thriller supranatural si captivant, timpul de joaca ia o intorsatura periculoasa.


Turning Red - IMDB 7.0


Animatie, Aventura, Comedie


Deci povestea filmului asta este geniala! O fata de 13 ani pe nume Meilin se transforma intr-un panda rosu urias ori de cate ori devine prea entuziasmata.


Vizionare placuta!




1.984 afișări0 comentarii

Comentários


Film sau Serial?

bottom of page