top of page

5 filme de comedie din 2022, disponibile pe Netflix, pentru o seara relaxanta!

Filmele de comedie sunt cele care isi propun sa ofere publicului momente de relaxare si ras. Acestea pot fi de diferite sub-genuri, cum ar fi comedie romantica, comedie de actiune sau comedie neagra. 2022 nu a fost un an grozav pentru filmele de comedie, mai ales cele disponibile pe Netflix, astfel ca mai jos am compilat mai jos un top de 5 filme aparute in 2022, pe care le puteti viziona pe Netflix. Sa incepem.



The Man from Toronto (2022) - IMDB 5.8

Actiune, Aventura, Comedie


Cel mai periculos asasin din lume si cel mai mare ratat din New York sunt confundati unul cu celalalt la o inchiriere de cazare pe Airbnb. Si de aici totul merge cum nu ar putea mai...comic!



Senior Year (2022) - IMDB 5.5

Comedie, Drama


O miscare de dans care a mers prost a pus-o intr-o coma de 20 de ani. Acum ea are 37 de ani, proaspat treazita din coma si gata sa-si implineasca visul de la liceu: sa devina regina balului.


A Madea Homecoming (2022) - IMDB 5.6

Comedie, Drama, Romantic


Madea s-a intors. Si nu accepta nicio prostie din partea nimanui, in timp ce drama de familie izbucneste la sarbatoarea de absolvire a facultatii a stranepotului ei. Un film super amuzant, cu o mamaie cel putin nebuna.


Mother's Love (2022) - IMDB 5.8

Comedie


Viitoare lui sotie il lasa balta in ziua nuntii. Mama lui supraprotectoare decide sa i se alature in ceea ce ar fi trebuit sa fie luna lui de miere, pentru a nu pierde banii dati pe exclursie. O comedie spaniola spumoasa, perfecta pentru o seara relaxanta!


The Adam Project (2022) - IMDB 6.7

Actiune, SF, Aventura


Dupa ce a aterizat accidental in 2022, pilotul calator in timp Adam Reed, face echipa cu eul sau de 12 ani pentru o misiune de salvare a viitorului. Un film dragut, perfect pentru o seara linistita de duminica.

Citeste si:

3.481 afișări0 comentarii

Film sau Serial?

bottom of page