top of page

5 filme SF excelente, disponibile pe Disney Plus pe care trebuie sa le vezi acum!

Disney Plus este o platforma care prinde din ce in ce mai mult avant la noi in tara - mai ales in contextul in care acestia vin mereu cu titluri de filme noi (ce-i drept nu toate sunt neaparat bune) si seriale excelente. Mai jos regasiti un top de filme SF super bune, pe care le puteti vedea pe Disney Plus. Sa incepem.


Alien (1979) - IMDB 8.5

Horror, SF


Echipajul unei nave spatiale comerciale se confrunta cu o forma de viata extraterestra terifianta dupa ce intercepteaza semnalul SOS de pe o planeta necunoscuta. Un film de referinta pentru cinematografie, regizat de celebrul Ridley Scott si castigator al unui premiu Oscar. Cu Sigourney Weaver in rol principal.


Black Panther: Wakanda Forever (2022) - IMDB 7.2

Actiune, Aventura, SF


Oamenii din Wakanda lupta pentru a-si proteja regatul de puterile mondiale in timp ce plang moartea regelui T'Challa. Un film nominalizat la 5 premii Oscar!


Prometheus (2012) - IMDB 7.0

Mister, SF


Filmul supune povestea unui grup de exploratori care cauta indicii despre originea omenirii, dar in momentul in care gasesc o structura ciudata pe o luna indepartata, isi dau seama ca nu sunt singuri. Film nominalizat pentru un premiu Oscar.


Underwater (2020) - IMDB 5.8

Horror, SF


Un echipaj de cercetatori oceanici care lucreaza pentru o companie de foraje de mare adancime incearca sa ajunga in siguranta dupa ce un cutremur misterios le-a devastat unitatea de cercetare si forajele de adancime situate pe fundul Groapei Marianelor (Marianas Trench), cel mai adanc punct geografic din lume.


Another Earth (2011) - IMDB 6.9

Drama, SF


In noaptea descoperirii unei planete Pamant identice cu a noastra in sistemul solar, o tanara studenta ambitioasa si un compozitor de muzica isi incruciseaza destinele intr-un accident tragic.

Citeste si:


12.825 afișări0 comentarii

Comentários


Film sau Serial?

bottom of page