top of page

Top 10 filme exceptionale de vazut impreuna de Valentine's Day!

Ce e mai misto de facut de Valentine's Day decat sa stai impreuna cu jumatatea ta si sa vizionati un film bun? Fie ca sarbatoresti sau nu Valentine's Day (sau poate sarbatoreste Dragobetele), un film romantic bun este mereu o scuza potrivita sa te pierzi cateva ore intr-o poveste fascinanta alaturi de cel drag tie. V-am pregatit mai jos un top de 10 filme super bune pe care sa le vedeti impreuna de Valentine's Day. Sa incepem.


The Notebook (2004) - IMDB 7.8

Drama, Romantic


Un tanar sarac, dar pasional (Ryan Gosling) se indragosteste de o fata bogata (Rachel McAdams), dar se despart in curand din cauza diferentelor lor sociale. Un film excelent, de referinta pentru genul romantic, in care Ryan Gosling face un rol de exceptie.


Love Actually (2003) - IMDB 7.6

Drama, Romantic, Comedie


Filmul urmareste vietile a opt cupluri foarte diferite, care se confrunta fiecare cu povestile lor amoroase care ajung cumva sa se intrepatrunda, toata actiunea desfasurandu-se intr-o luna frenetica inainte de Craciun la Londra. Cu Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Flirth si Liam Neeson in rolurile principale, filmul este castigator al unui premiu BAFTA.


If Beale Street Could Talk (2018) - IMDB 7.1

Drama, Romantic


La inceputul anilor 1970 in Harlem, fiica si viitoarea sotie Tish il iubeste enorm pe logodnicul ei artist Alonzo Hunt, poreclit Fonny. Prieteni inca din copilarie, cuplul devotat viseaza la un viitor impreuna, dar planurile lor sunt date peste cap atunc cand Fonny este arestat pentru o crima pe care nu a comis-o. Filmul este castigator al unui premiu Oscar.


50 First Dates (2004) - IMDB 6.8

Drama, Romantic, Comedie


Henry Roth este un barbat care se teme de angajamente pana cand o intalneste pe frumoasa Lucy. Nici nu incepe bine relatia lor si Henry crede ca a gasit in sfarsit fata visurilor sale, atunci cand descopera ca Lucy are pierderi de memorie pe termen scurt si il uita urmatoarea zi, trebuind ca in fiecare zi sa o ia de la capat cu indragosteala. Un film extrem de simpatic, plin de momente comice si foarte romantic.


Lost In Translation (2003) - IMDB 7.7

Drama, Comedie


Castigator al unui premiu Oscar si al altor 98 de premii! O vedeta de film putin depasita si o tanara neglijata formeaza o legatura putin probabila dupa ce vietile lor se intersecteaza in Tokyo!


500 Days of Summer (2009) - IMDB 7.7

Drama, Comedie, Romantic


Dupa ce a fost parasit de fata despre care credea ca era sufletul sau pereche, romanticul Tom Hansen reflecta asupra relatiei lor pentru a incerca sa descopere unde au mers prost lucrurile si cum o poate recastiga.


Valentine's Day (2010) - IMDB 5.7

Comedie, Romantic


Cu Julia Roberts, Jamie Foxx, Anne Hathaway, Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper, Eric Dane si multi alti actori super cunoscuti, filmul spune povestea mai multor cupluri si persoane singure care se despart sau se cupleaza fortat, in concordanta cu presiunile si asteptarile setate cu ocazia Valentine's Day!


Pride & Prejudice (2005) - IMDB 7.8

Drama, Romantic


Dragostea pluteste in aer atunci cand Elizabeth Bennet il intalneste pe domnul Darcy, un barbat singur, bogat si extrem de mandru. Dar domnul Darcy pare ca se indragosteste de o fata sub clasa lui sociala. Poate oare sa-si depaseasca propria mandrie si prejudecata?


Sleepless in Seattle (1993) - IMDB 6.8

Drama, Romantic, Comedie


Baietelul unui barbat vaduv suna la un talk-show la radio in incercarea de a-i gasi o partenera de viata tatalui sau. Un film excelent (cu o nota nemeritat de mica pe IMDB) cu Tom Hanks si Meg Ryan in rolurile principale.


When Harry Met Sally (1989) - IMDB 7.7

Drama, Romantic, Comedie


Harry si Sally se cunosc de ani de zile si sunt foarte buni prieteni, dar se tem ca inceperea unei relatii le-ar distruge frumoasa lor prietenie. Un film nominalizat la un premiu Oscar cu Billy Cristal si Meg Ryan in rolurile principale.


Citeste si:

6.121 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page