top of page

5 Super filme de vazut in acest weekend la TV! (10-12 Martie 2023)

Avem si in acest weekend niste super filme la TV, daca nu ai chef sa cauti neincetat cel mai bun film pe Netflix, HBO Max, etc. Asadar, mai jos regaseste 5 recomandari de super filme, pentru vineri, sambata si duminica. Sa incepem.


Vineri: Notting Hill (2004) - IMDB 7.2

20:00, Diva


Comedie, Drama, Romantic


Viata unui simplu proprietar de librarie se schimba complet atunci cand il intalneste pe cel mai faimos star de film din lume. Filmul, castigator al unui premiu BAFTA, ii are in rolurile principale pe Hugh Grant si Julia Roberts.


Vineri: I am legend (2007) - IMDB 7.2

20:30, Antena 1


Actiune, Thriller, Horror


La cativa ani dupa ce o ciuma ucide cea mai mare parte a omenirii si ii transforma pe restul in monstri, singurul supravietuitor din New York City se lupta cu curaj sa gaseasca un leac.


Sambata: Wrath of Man (2021) - IMDB 7.1

20:00, Pro Tv


Actiune, Thriller


Jason Statham este protagonistul acestui film regizat de Guy Ritchie. Statham joaca rolul unui agent de securitate misterios care investigheaza un jaf spectaculos. Un film de super actiune pe care nu trebuie sa-l ratati.


Sambata: Blue Jasmine (2013) - IMDB 7.3

20:30, Pro Cinema


Comedie


Film castigator al unui premiu Oscar cu Kate Blanchet si Alec Baldwin! Dupa ce casatoria ei cu un bogat om de afaceri (Alec Baldwin) esueaza, socialista din New York Jasmine (Cate Blanchett) fuge la San Francisco la apartamentul modest al surorii ei, Ginger (Sally Hawkins). Desi se afla intr-o stare emotionala fragila si nu are abilitati de munca, Jasmine reuseste sa provoace haos in jurul ei.


Duminica: Dunkirk (2017) - IMDB 7.8

22:15, Pro Tv


Drama, Actiune, Istoric


Castigator al 3 premii Oscar! Soldatii aliati din Belgia, imperiul Britanic si Franta sunt inconjurati de armata germana si evacuati in timpul unei batalii aprige din cel de-al Doilea Război Mondial, in acest film care a castigat nu mai putin de 3 premii Oscar! Regizat de Christopher Nolan.

Citeste si:

8.579 afișări0 comentarii

Commenti


Film sau Serial?

bottom of page