top of page

A Quiet Place: Day One - vezi cand apare si tot ce stim despre partea a treia a filmului horror!

„A Quiet Place” este un film de groaza excelent aparut in 2018 regizat de John Krasinski - are si o parte a doua, la fel de buna. Filmul are loc intr-o lume post-apocaliptica in care cea mai mare parte a umanitatii a fost distrusa de creaturi care vaneaza prin sunet. Oamenii ramasii traiesc in tacere pentru a evita atragerea creaturilor. Filmul ii are Krasinski si Emily Blunt in rolul parintilor unei familii care incearca sa supravietuiasca in aceasta lume noua. Partea a doua continua povestea primei parti, amplificand lupta pentru supravietuire si drama familiei, aflata acum intr-o formula noua.


Care este povestea noului film?


Desi filmul va reprezenta a treia productie a francizei, nu va fi o continuare directa a celor doua care au aparut inaintea sa. In schimb, Day One va fi un prequel care navigheaza in jurul colapsului initial al societatii. La urma urmei, murim de nerabdare sa stim cum s-a descurcat lumea pentru prima data in fata unei amenintari atat de mari si terifiante.


Care este data de lansare a A Quiet Place: Day One?


Stabilita initial pentru 31 Martie 2023, productia post-apocaliptica a suferit doua intarzieri in program: intai se preconiza pentru 22 Septembrie 2023, fiind apoi stabilita data de 8 Martie 2024. Desi este putin dezamagitor pentru fani, este un film care merita asteptarea.


Citeste si:


614 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page