top of page

Filme excelente de vazut la TV in acest weekend (10-12 Februarie 2023)

Avem si in acest weekend niste super filme la TV, daca nu ai chef sa cauti neincetat cel mai bun film pe Netflix, HBO Max, etc. Asadar, mai jos regaseste 3 recomandari de super filme, pentru vineri, sambata si duminica. Sa incepem.


Vineri - The Zookeeper's Wife (2017) - IMDB 7.0

20:30, Pro Cinema


Drama, Istoric, Biografie


Administratori in cadrul Gradinii Zoologice din Varsovia, Antonina si Jan Zabinski, trebuie sa salveze sute de oameni si animale in timpul invaziei naziste din Polonia celui de-al doilea razboi mondial. Jessica Chastain si Daniel Bruhl joaca in aceasta drama excelenta de razboi.


Sambata - 50 First Dates (2004) - IMDB 6.8

20:00, Diva


Drama, Romantic, Comedie


Henry Roth este un barbat care se teme de angajamente pana cand o intalneste pe frumoasa Lucy. Nici nu incepe bine relatia lor si Henry crede ca a gasit in sfarsit fata visurilor sale, atunci cand descopera ca Lucy are pierderi de memorie pe termen scurt si il uita urmatoarea zi, trebuind ca in fiecare zi sa o ia de la capat cu indragosteala. Un film extrem de simpatic, plin de momente comice si foarte romantic.


Duminica - The Fountain (2006) - IMDB 7.2

20:00, TV1000


Drama, Mister


Un om de stiinta stralucit, Tommy, se lupta sa invinga mortalitatea, cautand cu disperare descoperirea medicala care va salva viata sotiei sale afectate de cancer, Izzi. Un film exceptional, regizat de celebrul Darren Aronofski cu Hugh Jackman (X-Men, The Prestige) in rol principal.


Vizionare placuta!Citeste si:13.480 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page