top of page

Top 7 filme de groaza noi, aparute in 2022 pe care trebuie sa le vezi acum!

Pentru ca am tot scris despre cele mai bune filme de horror, unele dintre ele mai vechi iar altele foarte vechi (dar si foarte bune!), am zis sa ne uitam putin peste ce s-a intamplat in 2022 in materie de filme de groaza. A rezultat un top de 5 filme. Haideti sa-l parcurgem impreuna. Sa incepem.The Innocents - IMDB 7.0

Drama, Fantezie, Horror


In timpul verii nordice, un grup de copii isi dezvaluie puterile intunecate si misterioase atunci cand adultii nu se sunt prin preajma. In acest thriller supranatural si captivant, timpul de joaca ia o intorsatura periculoasa.


Prey - IMDB 7.2

Horror, Aventura


Naru, o razboinica priceputa a natiunii Comanche, lupta pentru a-si proteja tribul impotriva unuia dintre primii pradatori foarte evoluati care au aterizat pe Pamant.


Horror, Mister, Thriller


In 1979, un grup de tineri regizori si-au propus sa faca un film pentru adulti în Texasul rural, dar cand gazdele lor ii prind in flagrant, tinerii se trezesc ca lupta pentru viata lor.


Pearl - IMDB 7.0

Horror


Continuarea filmului X (prezentat mai sus)! In 1918, o tanara aflata in pragul nebuniei urmareste sa devina celebra intr-o incercare disperata de a scapa de viata grea, izolarea si lipsa de iubire la ferma parintilor ei. Mia Goth este perfecta pentru acest rol.


The Menu - IMDB 7.2

Horror, Thriller


Un cuplu tanar calatoreste pe o insula indepartata pentru a manca la un restaurant exclusivist unde bucatarul a pregatit un meniu generos, cu cateva surprize socante.


Bones and All - IMDB 6.9

Horror, Drama


Bazat pe romanul cu același nume al lui Camille DeAngelis, Bones and All o urmareste pe tanara Maren Yearly (Taylor Russell) dupa ce este abandonata de tatal ei (Andre Holland) pentru ca nu a putut rezista tentatiei de a manca carne umana. Cu Timothee Chalamet (Dune) in rol principal.

Nope (2022) - IMDB 6.9

Horror, Mister, SF


Un barbat si sora lui descopera ceva sinistru pe cerul de deasupra fermei lor de cai din California, in timp ce proprietarul unui parc tematic din apropiere incearca sa profite de fenomenul misterios.


Citeste si:

2.177 afișări0 comentarii

Comentarios


Film sau Serial?

bottom of page